بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۲ Saturday, 3 June , 2023

اخبار ویژه

جایگاه بودجه حمل و نقل پاک در پایتخت اعمال حد نصاب نمره مصاحبه دکتری در سال ۱۴۰۲ احتمال تغییراتی در بدنه شهرداری تهران در چند هفته آینده سعدیه در آستانه نابودی اطلاع رسانی در حوزه نهضت مسکن ملی جهت ترغیب مردم تمدید ثبت نام مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ شروع مجدد تخریب ها در بافت تاریخی شیراز برنامه ریزی شهرداری برای ورود اتوبوس‌های جدید به پایتخت باغ‌های سیمانی پایتخت احداث ۲۸ مجموعه پارکینگ عمومی در دستور کار شهرداری تهران تکذیب شایعات مطروحه درباره علت استعفای رییس مرکز حقوقی شهرداری/ پیگیری از طریق مراجع قضایی برگزاری کنفرانس بین المللی مقابله با پدیده گرد و غبار با حضور نمایندگان سازمان ملل نوسازی مخازن زباله در شهر تهران ورود دستگاه قضایی و پلیس برای رفع سد معبر دستفروشان تئاتر شهر جانشین احتمالی شهردار قم کیست؟ آغازثبت‌نام مصاحبه داوطلبان دکتری بدون آزمون استعداد درخشان دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ فرصت یک‌ ماهه به شهرداری‌ها برای معرفی محلات مشمول بسته‌های تشویقی شهرسازانه تخریب سنگ‌فرش‌های گران‌قیمت خیابان ۱۷ شهریور توسط شهرداری منطقه ۱۲ برداشت آب‌های زیرزمینی مهم‌ترین عامل فرونشست زمین افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

1
سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

آسفالت و بهسازی ۳۵۰۰ کیلومتر از راه‌های غیر شریانی و روستایی کشور در سال ۹۹

  • کد خبر : 2424
  • ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
آسفالت و بهسازی ۳۵۰۰ کیلومتر از راه‌های غیر شریانی و روستایی کشور در سال ۹۹
سرپرست معاونت راه‌های فرعی و روستایی از بهسازی و آسفالت ۳۵۰۰ كيلومتر از راه های غير شريانی و روستايی کشور در سال ۱۳۹۹ خبر داد.

 به گزارش شهرسازی نوین و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، شعبانعلی خاوری سرپرست معاونت راه‌های فرعی و روستایی  سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال جاری به عنوان سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری و همچنین سیاست های تدوین شده توسط وزیر محترم راه و شهرسازی در حوزه بهسازی و ساخت راه های غیر شریانی شامل فرعی و روستایی جدای از روکش راه های روستایی، مقرر است ۳۵۰۰ کیلومتر از راه های مذکور و به طور متوسط هر شهرستان هشت کیلومتر با قیود مندرج در قانون برنامه ششم توسعه (ارائه خدمات برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار و راه های عدم تکمیل شبکه) در سال مالی ۹۹ تحت پوشش آسفالت و یا سایر رویه های مناسب کم هزینه قرار گیرد.

 خاوری افزود : همه اعتبارات بخش راه روستایی در سال جاری در حوزه توسعه و بهسازی راه های روستایی ، استانی شده است که با استفاده از سایر ظرفیت‌ها و سرفصل ها بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال می باشد که در این راستا دستورالعمل های لازم برای اجرا به استانها ابلاغ شده است‌.

 وی با اشاره به منابع  اعتباری استانی طرح یاد شده، اظهار داشت: منابع استانی این طرح صرفا برای اجرای رویه تعریف خواهد شد و تاکید بر روشهای آسفالت حفاظتی است که هزینه هر کیلومتر انواع آسفالت حفاظتی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد هزینه آسفالت گرم است، همچنین تمامی عملیات خاکبرداری و زیر سازی ها با استفاده از امکانات امانی با رعایت مشخصات فنی و تست های آزمایشگاهی انجام خواهد شد.

سرپرست معاونت راه‌های فرعی و روستایی اقدامات انجام شده در روستاها و امور زیربنایی از جمله آسفالت این روستاها را در راستای رسیدگی به محرومین و توسعه عدالت اجتماعی یاد کرد و افزود: از مجموع حدود ۲۵۰ هزار کیلومتر انواع راه روستایی حدود ۱۱۰ هزار کیلومتر از آن حداقل تاکنون یک بارآسفالت شده است که حدود ۹۵ درصد این عدد به برکت انقلاب اسلامی حاصل شده اما تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی در پیش  است.

خاوری ضمن تاکید بر مشارکت استانها در اجرای این طرح اضافه کرد : سیاست سازمان در حوزه نگهداری راه های غیر شریانی نیز بر پایه مشارکت استوار خواهد بود که آن هم عمدتا در حوزه اقدامات حفاظتی شامل فوکسیل، چیپ سیل و میکروسرفیسینگ و… صورت خواهد پذیرفت .

 وی بر ضرورت رایزنی با شورای برنامه ریزی و توسعه استانها و شهرستان برای برخورداری بیشتر از اعتبارات استانی توسعه حمل و نقل جاده‌ای که موجب برخورداری بیشتر از سهم مشارکت سازمان در سال جاری خواهد شد، تاکید کرد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=2424

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.