بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : پنج شنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۲ Thursday, 1 June , 2023

اخبار ویژه

اطلاع رسانی در حوزه نهضت مسکن ملی جهت ترغیب مردم تمدید ثبت نام مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ شروع مجدد تخریب ها در بافت تاریخی شیراز برنامه ریزی شهرداری برای ورود اتوبوس‌های جدید به پایتخت باغ‌های سیمانی پایتخت احداث ۲۸ مجموعه پارکینگ عمومی در دستور کار شهرداری تهران تکذیب شایعات مطروحه درباره علت استعفای رییس مرکز حقوقی شهرداری/ پیگیری از طریق مراجع قضایی برگزاری کنفرانس بین المللی مقابله با پدیده گرد و غبار با حضور نمایندگان سازمان ملل نوسازی مخازن زباله در شهر تهران ورود دستگاه قضایی و پلیس برای رفع سد معبر دستفروشان تئاتر شهر جانشین احتمالی شهردار قم کیست؟ آغازثبت‌نام مصاحبه داوطلبان دکتری بدون آزمون استعداد درخشان دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ فرصت یک‌ ماهه به شهرداری‌ها برای معرفی محلات مشمول بسته‌های تشویقی شهرسازانه تخریب سنگ‌فرش‌های گران‌قیمت خیابان ۱۷ شهریور توسط شهرداری منطقه ۱۲ برداشت آب‌های زیرزمینی مهم‌ترین عامل فرونشست زمین افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد آزمون‌ نظام مهندسی ۳ نوبت در سال برگزار می‌شود  حکم بدوی پرونده شهرداری ارومیه صادر شد! ساختمان های ناایمنی که به دستورات قضایی توجه نمی کنند در انتظار تعطیلی، پلمب و تخریب باشند. ثبت رایگان قرارداد اجاره و کد رهگیری مسکن

3
یادداشت علمی

مکتب جغرافیای ساختاری

  • کد خبر : 6105
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴
مکتب جغرافیای ساختاری
به صورت کلی، به الگو، آرایش یا سازمان دهی اجزای مرتبط در یک سیستم،جغرافیای ساختاری نامیده می شود.

مکتب جغرافیای ساختاری:

به صورت کلی، به الگو، آرایش یا سازمان دهی اجزای مرتبط در یک سیستم،جغرافیای ساختاری نامیده می شود.

این نوع جغرافیا با مشاهده یا بازشناخت الگو قابل تشخیص و کشف است.چشم انداز های جغرافیایی به وسیله عاملین یا بازیگران صحنه های جغرافیایی به وجود می آیند و در داخل یک ساختار اجتماعی ویژه نقش آفرینی می کنند.

جغرافیای نظم:

فضا از ترکیب ساختارها و فرم ها تشکیل می شود.در این نوع جغرافیا رژیم انباشت مطالعه می شود.

تاثیر پدیده فوردیسم بر زندگی شهری هنری فورد یک نظام صنعتی ماشین سازی را در حومه یکی از شهرهای آمریکا به وجود آورد. برای اولین بار جهت تولید انبوه، کارخانه به بیرون از محیط شهری منتقل شد و به تبع آن مساکن کارگران و جمعیت انبوهی در حومه شهر ساکن شدند.به دنبال این موضوع مدارس، فروشگاه ها و راه های زیادی احداث شد و یرای اولین بار به حومه شهری به صورت رسمی توجه شد.

جغرافیدان گلخانه ای:

در اغلب کشور های توسعه نیافته از جمله ایران، به ساختار گریزی بر می خوریم. این باعث می شود که جغرافی دان از روش میدانی دور شود و واقعیت های کشور خود را در پشت شیشه ببیند. جغرافی دانی که در کارهای پژوهشی خود با ساختار جامعه و محیط طبیعی آشنایی نزدیکی ندارد، جغرافیدان گلخانه ای نامیده می شود.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=6105

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.