بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : دوشنبه, ۳ مهر , ۱۴۰۲ Monday, 25 September , 2023

اخبار ویژه

مترو پرند در بلاتکلیفی؟ بذرپاش به شایعات درباره مسکن ۲۵ متری پایان داد تغییر “طرح ترافیک” در راه است قدمت ۲۰۰ ساله “تراموا” در کشورهای اروپایی/ ۱۱ مزیت بزرگ “تراموا” برای حل‌و‌نقل عمومی که تهران از آن محروم است! ورود اولین مترو باس به خطوط اتوبوسرانی تهران اولین تقاطع در همدان هوشمند شد سندروم تغییر مکرر بلای جان مدیریت شهری تهران قلعه و روستای ایزدخواست؛ میراث فراموش شده اصفهان، پیشرو در توسعه هوشمند شهری کشور اصفهان توان تبدیل شدن به برند ملی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی را دارد ساخت تراموا مزیت های زیادی برای مردم تهران دارد عملیات احداث تراموا در تهران از امروز آغاز می‌شود نقشه راه فضای سبز پایتخت تدوین می‌شود/ درختان خشک تهران باید جمع‌آوری شوند شبکه مترو تهران در آستانه افتتاح ۵ ایستگاه جدید نقشه راه «اینترنت اشیاء» در شهرداری تهران تهیه می‌شود آخرین وضعیت کارگران کارخانه زباله‌سوزی آرادکوه بعد از انفجار ایجاد ایستگاه ویژه آواربرداری در آتش‌نشانی تهران مسئله اصلی شهرهای امروزی ما مسکن است پیش‌بینی تخریب ۶۰ درصد ساختمان‌های کشور با زلزله ۷ ریشتری شهرسازی روی آب

1
اداره کل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران

تلاش برای توسعه قطب های گردشگری و صنایع خلاق جنوب تهران

  • کد خبر : 1013
  • 14 آوریل 2020 - 15:36
تلاش برای توسعه قطب های گردشگری و صنایع خلاق جنوب تهران
رضا شرفی سرپرست اداره کل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، از تلاش برای توسعه قطب های گردشگری و صنایع خلاق در جنوب پایتخت خبر داد.

به گزارش شهرسازی نوین و به نقل از پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، رضا شرفی در جریان بازدید از برخی اماکن تاریخی و طبیعی شهرری، با اشاره به حمایت کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران از توسعه ظرفیت های گردشگری جنوب پایتخت و در نظر گرفتن ردیف اعتباری ویژه در این خصوص افزود: وجود اماکن مذهبی، تاریخی و فرهنگی فراوان در این منطقه، پتانسیلی بالا برای رونق فعالیت های گردشگری و توسعه صنایع خلاق در جنوب تهران فراهم ساخته است و در فاز نخست مناطق ۲۰ و ۱۵ مورد ظرفیت سنجی و اولویت بندی اجرای چنین طرح هایی قرار خواهند گرفت.

مهندس سید مجید غمخوار مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران نیز در این بازدید با اشاره به فضاها و عناصر ارزشمند هویتی نظیر کوه بی بی شهربانو، تپه رشکان، چشمه علی، دیوار ری، برج طغرل و عناصر مهم مذهبی فرامنطقه ای نظیر بقعه شیخ صدوق و آرامستان ابن بابویه به تشریح جایگاه این محدوده در اسناد فرادست پرداخت و افزود : این طرح یک ماموریت گسترده و ویژه بوده و نیاز به همکاری و هماهنگی همه نهادهای ذی مدخل در این خصوص دارد.

سازمان عمرانی مناطق نیز با توجه به تجربه احداث مرکز همایش های رازی در مجاورت برج طغرل، آماده ایفای نقش موثر در احیا و بازسازی راسته ها و کانونهای گردشگری است.
گفتنی است در این بازدید که علاوه بر سرپرست اداره کل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت فنی و عمرانی ، مدیرعامل و معاون فنی سازمان عمرانی مناطق ، معاونان فنی و عمرانی و فرهنگی و اجتماعی منطقه ۲۰ و معاون هماهنگی اداره کل هماهنگی فنی و عمرانی مناطق و سازمان ها نیز حضور داشتند، اهم طرح های توسعه ای پیشین و ظرفیت های موجود تعریف و پیدایش چنین طرح هایی در جنوب شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=1013

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.