بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : سه شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۲ Tuesday, 26 September , 2023

اخبار ویژه

این خیابان تهران ۸ اسم دارد مکان یکی از آرامستان‌های جدید تهران اعلام شد بدهی‌های شرکت مترو تعیین تکلیف شود حذف درختان آفت‌زده سرخه‌حصار توسط منابع طبیعی/ گونه‌های مناسب جایگزین می‌شوند جعفری: ۲۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تا پایان سال تحویل مردم می شود افتتاح بزرگراه «شهید بروجردی» در جنوب تهران بعد از ۱۳ سال ایده جدید وزارت راه‌ و شهرسازی سبب کاهش قیمت خانه در کشور می‌شود؟ اجرای یک میلیون و ۷۵۹ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور مترو پرند در بلاتکلیفی؟ بذرپاش به شایعات درباره مسکن ۲۵ متری پایان داد تغییر “طرح ترافیک” در راه است قدمت ۲۰۰ ساله “تراموا” در کشورهای اروپایی/ ۱۱ مزیت بزرگ “تراموا” برای حل‌و‌نقل عمومی که تهران از آن محروم است! ورود اولین مترو باس به خطوط اتوبوسرانی تهران اولین تقاطع در همدان هوشمند شد سندروم تغییر مکرر بلای جان مدیریت شهری تهران قلعه و روستای ایزدخواست؛ میراث فراموش شده اصفهان، پیشرو در توسعه هوشمند شهری کشور اصفهان توان تبدیل شدن به برند ملی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی را دارد ساخت تراموا مزیت های زیادی برای مردم تهران دارد عملیات احداث تراموا در تهران از امروز آغاز می‌شود

0
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران

استقبال از حضور صاحبان فناوری‌های نوین و صنعتی در بخش مسکن

  • کد خبر : 2684
  • 28 آوریل 2020 - 10:21
استقبال از حضور صاحبان فناوری‌های نوین و صنعتی در بخش مسکن
خلیل محبت‌خواه، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از صاحبان صنایع، سازندگان، پیمانکاران و تولیدکنندگان صنعتی ساختمان و فناوریهای نوین دعوت کرد تا به طرح اقدام ملی تولید مسکن بپیوندند.

به گزارش شهرسازی نوین ؛ خلیل محبت‌خواه، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، با اشاره به ماده ۱۰ ذیل بند “د” از آیین نامه اجرایی قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن تحت عنوان “برنامه حمایت از تولید صنعتی مسکن و استفاده از فن آوری‌های نو در احداث و عرضه مسکن” اظهار داشت: با هدف تسریع در تولید، افزایش کیفیت ساخت و تنوع بخشی به روش‌های تولید و همچنین کاهش قیمت تمام شده در طرح اقدام ملی مسکن، اداره کل راه و شهرسازی استان تهران قصد دارد تا نسبت به شناسایی و ارزیابی شرکت های واجد صلاحیت که دارای تجریبات خوبی در حوزه امکانات صنعتی سازی و فن آوری‌های نوین هستند دعوت به همکاری به عمل آورد.

وی با اشاره به اهمیت دستور مقام معظم رهبری در خصوص سال “جهش تولید “، گفت: بدون شک این اتفاق بدون همدلی، حمایت، هم افزایی و تعامل بخش دولتی و خصوصی محقق نخواهد شد.

محبت خواه تصریح کرد؛ آگهی فراخوان عمومی این اطلاعیه به زودی منتشر می شود و امیدواریم ظرف دو هفته پس از انتشار آگهی، شرکت‌های خصوصی ایرانی به ارائه گزارش از سوابق عملی و اجرایی خود و معرفی امکانات و روش‌های ساخت و مقایسه با روش‌های موجود کشور به لحاظ سرعت در ساخت، کیفیت ساخت، قیمت تمام شده، تنوع محصولات و تصویر اسناد حقوقی و مالی و نیروی انسانی در قالب فایل‌های الکترونیکی به آدرس nhap@inbr.ir اقدام کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در ادامه گفت: برای افزایش اشتغال‌زایی به خصوص در دوران کرونا و پساکرونا، صنعت ساختمان و صنایع وابسته به این صنعت می‌توانند با ظرفیت‌سازی در طرح اقدام ملی تولید مسکن فرصت‌های جدید و بدیع ایجاد کند.

وی در پایان گفت: شرکت‌ها از هم اکنون آماده باشند و به زودی مدارک لازم از طریق روزنامه‌های کثیرالانتشار با جزئیات کامل تر اطلاع رسانی خواهد شد.  لازم به ذکر است در طرح مذکور علاوه بر دست‌اندرکاران تولید مسکن (انبوه سازان)، تعاونی‌های مسکن و مالکان پروژه‌های در دست ساخت و نیمه تمام نیز به مشارکت در طرح اقدام ملی استان تهران دعوت شده‌اند .

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=2684

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.