بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : دوشنبه, ۳ مهر , ۱۴۰۲ Monday, 25 September , 2023

اخبار ویژه

مترو پرند در بلاتکلیفی؟ بذرپاش به شایعات درباره مسکن ۲۵ متری پایان داد تغییر “طرح ترافیک” در راه است قدمت ۲۰۰ ساله “تراموا” در کشورهای اروپایی/ ۱۱ مزیت بزرگ “تراموا” برای حل‌و‌نقل عمومی که تهران از آن محروم است! ورود اولین مترو باس به خطوط اتوبوسرانی تهران اولین تقاطع در همدان هوشمند شد سندروم تغییر مکرر بلای جان مدیریت شهری تهران قلعه و روستای ایزدخواست؛ میراث فراموش شده اصفهان، پیشرو در توسعه هوشمند شهری کشور اصفهان توان تبدیل شدن به برند ملی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی را دارد ساخت تراموا مزیت های زیادی برای مردم تهران دارد عملیات احداث تراموا در تهران از امروز آغاز می‌شود نقشه راه فضای سبز پایتخت تدوین می‌شود/ درختان خشک تهران باید جمع‌آوری شوند شبکه مترو تهران در آستانه افتتاح ۵ ایستگاه جدید نقشه راه «اینترنت اشیاء» در شهرداری تهران تهیه می‌شود آخرین وضعیت کارگران کارخانه زباله‌سوزی آرادکوه بعد از انفجار ایجاد ایستگاه ویژه آواربرداری در آتش‌نشانی تهران مسئله اصلی شهرهای امروزی ما مسکن است پیش‌بینی تخریب ۶۰ درصد ساختمان‌های کشور با زلزله ۷ ریشتری شهرسازی روی آب

0
شهردار منطقه 4 تهران

ایجاد نخستین سرای محله جامع در محله گلشن منطقه چهار

  • کد خبر : 3674
  • 03 می 2020 - 19:44
ایجاد نخستین سرای محله جامع در محله گلشن منطقه چهار
محمد محمددوست از ایجاد نخستین سرای محله جامع در محله گلشن خبر داد و گفت: با استقرار دفتر توسعه محله، خیریه ها و سمن ها در این سرای محله می توان به کارکردهای صحیح و اصولی مورد انتظار از سراهای محله دست پیدا کرد.

به گزارش نوین شهرساز، شهردار منطقه چهار تهران از ایجاد نخستین سرای محله جامع در محله گلشن خبر داد و گفت: با استقرار دفتر توسعه محله، خیریه ها و سمن ها در این سرای محله می توان به کارکردهای صحیح و اصولی مورد انتظار از سراهای محله دست پیدا کرد.
 محمد محمددوست: آنچه برای مدیریت شهری مورد اهمیت است ارتقاء کیفیت زندگی و جلب رضایت شهروندان است. دوری از نگاه تک بعدی و روی آوردن به رویکردهای جامع و توجه به همه مسایل محیط پیرامونی مارا به این هدف نزدیک خواهد کرد.
شهردار منطقه چهار با اشاره به شیوع ویروس کویید ۱۹ و لزوم رعایت ملاحظات و مسایل بهداشتی و سلامت گفت: ماجرای ماندن شهروندان در خانه ها این روزها یکی از مهمترین راه های مبارزه با این بیماری است که خوشبختانه منطقه چهار ضمن راه اندازی پویش “من شهروند منطقه چهار هستم” و تعطیلی بوستان ها و مراکز تفریحی با همراهی شهروندان و همکاری شورایاران توانست از بروز فاجعه انسانی در سیزده بدر جلوگیری کند.

وی با تاکید بر افزایش تعامل میان شهرداران نواحی با شورایاران گفت: شناسایی و رفع مشکلات محله ها به منظور کسب رضایتمندی شهروندان نیازمند تعامل مطلوب شورایاران و شهرداران نواحی است.
وی در ادامه افزود: این روزها انجام کارها به صورت سنتی بی فایده است و با استفاده از روند سیستماتیک کار به نتیجه مطلوب می رسد .
شهردار منطقه چهار تهران گفت: افزایش درآمد ها، کاهش هزینه ها، مدیریت بحران، شهرسازی و معماری و توسعه مدیریت و هوشمندسازی شهری از اولویت های امسال شهرداری تهران است که بدون برنامه ریزی و زمینه سازی مناسب تحقق آن امکان پذیر نخواهد بود.
وی در پایان از ایجاد نخستین پایگاه جامع منطقه چهار تهران در محله گلشن خبر داد و افزود: ایجاد پایگاهی جامع بعنوان پاتوق تمامی نهادهای اجتماعی و مردمی در مقیاس محله از اولویت های امسال منطقه چهار خواهد بود.

به کانال تلگرام نوین شهرساز بپیوندید
لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=3674

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.