بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۲ Wednesday, 4 October , 2023

اخبار ویژه

طرح تفصیلی قلعه وکیل‌آباد به زودی تصویب می‌شود بزرگترین پل روگذر راه آهن کشور افتتاح شد تاکید بر اجرای حمل‌ونقل پاک در آیین‌نامه طراحی معابر شهری زمان توزیع کارت آزمون استخدامی وزارت راه و شهرسازی اعلام شد ‌۸۰ هزار خانه خالی برای اولین بار در تاریخ کشور مشمول مالیات شد پاسخ سخنگوی شورای شهر تهران در رابطه با وضعیت ساماندهی تئاتر شهر  دبيران محيط زيست؛ بازوان اجرايي فرهنگسازي و رابطين مجموعه مديريت شهري و شهروندان لزوم تسريع در روند پيشرفت پروژه ساماندهي رود دره فرحزاد و اتمام در موعد مقرر زندگی یک‌چهارم جمعیت کشور در بافت فرسوده/ افزایش ۳ هزار هکتاری بافت‌ فرسوده در پایتخت ماحصل عدم ساخت و ساز در چند سال گذشته شهرداری تهران در موضوع ترمیم حقوق تابع قانون است اجرای طرح رفع سدمعبر خیابان شهید صابونیان/ ۱۳۰ غرفه آماده‌سازی می‌شود خسارت ناشی از حوادث ساختمان در ایران بیش از میانگین جهانی نوسازی مسکن به ۱۵۰ هزار واحد رسید بلندمرتبه‌‎سازی در مشهد در مناطق ۹، ۱۰، ۱۱ و ۱۲ اعمال خواهد شد قیمت مسکن در تهران ۳.۳ درصد کاهش یافت تغییرات طرح‌های تفصیلی در توسعه شهری با سنجه همه‌شمولی انجام شود پیش‌بینی خدمات جدید در راستای هوشمندسازی پایتخت/ «باشگاه شهروندی» در تهران راه‌اندازی می‌شود بحران دستاورد در شهرداری تهران؛ افتتاح کردن چند باره یک سینما تدوین برنامه جامع افزایش تاب‌آوری تهران در برابر زلزله

1
وزیر راه و شهرسازی

پایه گذاری جریان تولید پایدار مسکن در دولت تدبیر و امید

  • کد خبر : 3784
  • 04 می 2020 - 14:15
پایه گذاری جریان تولید پایدار مسکن در دولت تدبیر و امید
محمد اسلامی در مراسم کلنگ زنی مسکن فرهنگیان در نهاد ریاست جمهوری با اعلام اینکه مسکن فرهنگیان در اراضی متعلق به وزارت راه و شهرسازی و اراضی مازاد آموزش و پرورش احداث می شود، گفت: شناسایی واجدان شرایط به صورت دقیق در سطح کشور انجام شد.

به گزارش نوین شهرساز و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم کلنگ‌زنی ۱۴۵۶۴ واحدهای مسکونی فرهنگیان که امروز ۱۵ اردیبهشت ماه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: در تفاهم‌نامه ای که آذرماه ۹۸ با بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش به امضا رسید، مهمترین رویکرد و نگاه این بوده که تولید مسکن در سراسر کشور به جریانی پایدار تبدیل شود.

اسلامی ضمن تاکید بر اینکه تولید مسکن به ویژه برای فرهنگیان به جریانی پایدار تبدیل خواهد شد، افزود: در این دولت جریانی را پایه گذاری کردیم تا در دولت‌های بعدی نیز جریان تولید مسکن ادامه یابد. عملیاتی شدن تولید مسکن ملی، جریانی است که در تعاملی دو طرفه بین نهادهای مختلف به پیش خواهد رفت و امروز این تعامل بین وزارت راه و شهرسازی با وزارت آموزش و پرورش ایجاد شده است.

عضو کابینه دولت دوازدهم تاکید کرد:  در اجرای این تفاهم نامه، بخشی از اراضی وزارت راه و شهرسازی و همچنین بخشی از اراضی مازاد وزارت آموزش و پرورش به احداث مسکن فرهنگیان اختصاص خواهد یافت.

اسلامی تحرک بخشیدن به بازار تولید مسکن را هدف مجموعه اقدامات وزارت راه و شهرسازی در تعامل با وزارتخانه ها و سازمان ها دانست و گفت: این اقدامات از یک سو باعث مولد شدن داریی ها می شود و از سوی دیگر معیشت و منزلت فرهنگیان را تامین می کند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: نکته حائز اهمیت برای وزارت راه و شهرسازی، شناسایی دقیق واجدان شرایط بوده است که در سطح کشور انجام شد.

وی در خصوص زمان بر بودن اینکار، توضیح داد: معتقد هستیم که چنانچه متقاضیان واجدشرایط و جامعه هدف دریافت مسکن در شهرهای گوناگون دقیق شناسایی نمی شدند، سرمایه‌گذاری های انجام شده و در دست انجام برای این جامعه، در سمت و سوی مناسب خود به جریان نمی افتاد. به همین منظور، شناسایی دقیق جامعه هدف اندکی زمانبر شد که خوشبختانه پالایش و شناسایی دقیق انجام شد.

مساله مهم و مود توجه با استناد به صحبت های اسلامی، انطباق جامعه هدف با پروژه های تعریف شده در احداث مسکن فرهنگیان است.

بنا بر اعلام دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی،در استان تهران، شهر جدید پرند ۵۰۰ واحد، در استان فارس برای شهرهای قیر، پاسارگاد و شهر جدید صدرا در مجموع ۱۱۲۰ واحد و در استان خوزستان برای شهرهای دزفول، خرمشهر، شوشتر، بهبهان، رامشیر، شهر جدید شیرین شهر و شهر جدید رامین ۱۸۴۰ واحد، در استان آذربایجان شرقی برای شهر جدید سهند ۱۰۰۰ واحد، در استان اصفهان برای شهر جدید فولادشهر ۳۰۰۰ واحد،  و در استان کهگیلویه و بویراحمد برای شهرهای یاسوج، دهدشت، گچساران و باشت از محل اراضی آموزش و پرورش در مجموع ۷۲۱ واحد آغاز عملیات اجرایی خواهند داشت.

به کانال تلگرام نوین شهرساز بپیوندید
لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=3784

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.