شهر اصفهان
شهر اصفهان یکی از شهرهای تاریخی ایران به شمار می رود که آثار باستانی زیادی در آن وجود دارد. وجود جاذبه های گردشگری و تاریخی در کنار طبیعت زیبا سبب شده تا همگان اصفهان را با عنوان نصف جهان بشناسند. بافت شهر اصفهان دارای دو سبک قدیمی و مدرن است. تمام این عوامل سبب شده تا شهر اصفهان به عنوان قطب گردشگری ایران شناخته شود و هر سال افراد زیادی از سراسر جهان برای بازدید از این شهر به ایران سفر نمایند..
اصفهان همچنین یکی از قطب های صنعت ایران نیز محسوب می شود. کارخانه فولاد، پالایشگاه، مجتمع فولاد مبارکه، شرکت پلی اکریل و کارخانه های سیمان و سرامیک سازی و … از مواردی هستند که سبب می شوند تا اصفهان نقش مهمی در گردش چرخ صنعت ایران داشته باشد. این شهر بعد از تهران و مشهد، سومین کلان شهر ایران به شمار می رود. اصفهان دارای ۲۲۴۳۲۴۹ نفر، جمعیت است. مساحت این شهر در حدود ۲۳۱ کیلومتر مربع بوده و دارای آب و هوای گرم و خشک است. در ادامه به معرفی هر چه بهتر این شهر و جاذبه های آن می پردازیم.
شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی همیشه سفر در زمینه ی فروش بلیط چارتری داخلی و خارجی ، اخذ ویزا ،رزرو هتل و فروش تور داخلی و خارجی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. برای اطلاعات بیشتر لینک های زیرا را دنبال کنید
پیشینه تاریخی شهر اصفهان
اصفهان از دیرباز تا به امروز نقش مهمی در اتفاقات کشور داشته است و می توان گفت که شهر اصفهان یکی از اصلی ترین شهرهای کشور به شمار می رود. پیش از ورود اسلام به ایران، اصفهان شهر پادشاهی هخامنشیان بود. اما با ورود اسلام به کشور و افول دولت هخامنشیان، این شهر کمتر در توجه قرار گرفت..
در زمان حکومت کوروش بزرگ، عده زیادی از یهودیان عراق به اصفهان مهاجرت نمودند. از این رو نام اصفهان را در این برهه زمانی، یهودیه یا دارالیهود نامیدند. اما در دوره حکومت ساسانیان در سپاهان (اصفهان) یک پادگان نظامی به منظور تعلیم و اعزام نیروی کمکی احداث شد. اما از دوره ساسانیان به بعد نام اسپهان (جایگاه ارتش)، جایگزین نام گابای (جی) شد..
اما در سال ۳۱۹ ه.ق، مردآویج زیاری با سپاهش اصفهان را تسخیر نمود و آن را به عنوان پایتخت خود بر گزید. اما به حکومت رسیدن صفویه، شاه عباس صفوی، پایتخت دولت خود را از قزوین به اصفهان تغییر داد. با انجام این امر، اصفهان تغییرات زیادی نمود و بسیاری از بناها مانند کاروانسراها و مساجد در سراسر شهر ساخته شد. این شهر در زمان شروع حکومت شاه عباس اول تا مرگ شاه عباس دوم، دارای شکوه و جلال بی مثالی بود..
اما در عصر قاجار، ظل السلطان فرزند ناصرالدین شاه به حکومت این شهر منسوب گشت و در دوره ۳۴ ساله فرمانروایی خود در اصفهان، خسارات زیادی را به شهر وارد کرد. اما پس از انقلاب اسلامی ایران، شهر اصفهان دچار تغییرات و دگرگونی های زیاد شد. بخش زیادی از بافت قدیمی شهر تخریب گشت و ساختمان هایی با ظاهر مدرن جایگزین آنها شد.