بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : سه شنبه, ۱۷ مهر , ۱۴۰۳ Tuesday, 8 October , 2024

اخبار ویژه

آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم» بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود

1
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران

وجود ۵۰۰ سکونتگاه ناپایدار در تهران

  • کد خبر : 7285
  • 02 ژوئن 2020 - 4:38
وجود ۵۰۰ سکونتگاه ناپایدار در تهران
«خلیل محبت خواه»: استان تهران ۵۰۰ ناحیه سکونتگاهی ناپایدار، فرسوده و حاشیه ای دارد که فقط برای ۵۰ ناحیه آن مطالعات اصلاحی انجام شده است.

به گزارش نوین شهرساز، «خلیل محبت خواه»، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: این استان ۵۰۰ ناحیه سکونتگاهی ناپایدار، فرسوده و حاشیه ای دارد که فقط برای ۵۰ ناحیه آن مطالعات اصلاحی انجام شده است.

محبت خواه افزود: سکونت چهار و نیم میلیون نفر از جمعیت استان تهران در بافت فرسوده و حاشیه ای از جمله معضلات استان تهران است.

وی یادآورشد: نزدیک ۳۰ درصد جمعیت این استان در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری زندگی می کنند و اگر حادثه ای مثل زلزله رخ دهد حتی محلی برای پناه دادن این میزان جمعیت یا اسکان موقت آنان نداریم.

محبت خواه اظهارداشت: سیاست هایی که در تهران از گذشته تاکنون اعمال و اجرا شده این جاذبه را برای جمعیت فراوانی ایجاد کرده است که به این استان مهاجرت کنند و برای سکونت در آن حتی زندگی در حاشیه ها و بافت های ناپایدار را برگزینند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با تاکید بر اینکه باید در سیاست های این چنینی تجدید نظر و اقدام به تمرکز زدایی از این استان کرد، گفت: اقدامات مطالعاتی برای ۵۰۰ محله سکونتگاهی تهران آغاز شده است و متناسب با اولویتی که داده شده در دست بررسی قرار دارند.

وی تصریح کرد: باید متوجه بود که سهم استان تهران به تنهایی از مجموعه بافت فرسوده و ناکارآمد شهری کشور به ترتیب به ۱۰.۵ و ۲۴ درصد می رسد در حالی که ۱۸ درصد جمعیت سرزمینی ایران در آن تجمع یافته اند.

محبت خواه خاطرنشان کرد: طرح های تفصیلی و جامع برای همه شهرهای کشور تدوین، تصویب و ابلاغ شده است و شهرهای استان تهران نیز از این جریان جدا نیست.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران تاکید کرد: این اداره کل و شهرداری موظف به نظارت بر ساخت و ساز برای جلوگیری در حاشیه ها و خارج از حریم ها هستند و باید آن را با جدیت و شدت انجام دهند.

وی با بیان اینکه این اداره کل برای مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز از دستگاه قضایی کمک می گیرد، ادامه داد: در آخرین اقدامات، این اداره کل اقدام به تخریب تمامی خانه باغ های غیر مجاز در دماوند با حکم قضایی کرده است و در این زمینه با جدیت مسئولیت خود را دنبال می کند.

محبت خواه با بیان اینکه ۱۸ دستگاه در زمینه بازآفرینی شهری، اصلاح بافت های فرسوده، ناکارآمد و سکونتگاه های حاشیه ای مسئولیت دارند، ابراز تاسف کرد که تمامی دستگاه ها با وجود اعتبار تخصیص یافته قابل توجه، اقدام خاصی در این زمینه انجام نمی دهند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران به کیفیت ساخت و سازهای جدید انجام گرفته در این استان اشاره کرد و گفت: نظام مهندسی طبق مباحثی که مقررات ملی ساختمان ملزم کرده و با توجه به حوادث طبیعی، موظف است بر رعایت موارد ایمنی در ساخت و سازها نظارت داشته باشد و خوشبختانه در این زمینه عملکرد قابل قبولی دارد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=7285

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.