علیرضا ابراهیمیان افزود: این هدف از طریق نیازسنجی و سیاستگذاریهای مناسب، اولویتبندی پروژهها، تخصیص بودجه مناسب، نظارت و کنترل بر اجرای پروژههای مرتبط با رعایت ضوابط مناسبسازی در پروژهها حاصل شده و بازخوردهای قابلتوجهی در روند اجرای پروژهها داشته است.
مشاور مناسبسازی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با بیان اینکه «مناسبسازی» بهعنوان یک فرایند در تمامی پروژههای شهرداری از مرحله طراحی تا اجرا مورد توجه قرار دارد، گفت: بهبود روند ارائه خدمات و ارتقای کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت از مهمترین اهداف این طرح است.
ابراهیمیان ایجاد بستری برای نظرخواهی از افراد دارای معلولیت و تعامل با انجمنها و سازمانهای مردم نهاد در این زمینه را از دیگر اقدامات شهرداری اصفهان دانست و گفت: از دیگر اقدامات مهم شهرداری، اختصاص بودجه با سرفصل مناسبسازی پارکها و معابر شهری برای معلولین است که باعث شده کیفیت این خدمات ارتقای قابلتوجهی داشته باشد.
او تأکید کرد: ساماندهی و مناسبسازی بیش از ۷۰ درصد از پیادهرویهای سطح شهر برای افراد دارای معلولیت بینایی دلیلی است تا شهر اصفهان بهزودی به اولین شهر بدون مانع برای افراد دارای معلولیت در کشور تبدیل شود.
او با بیان اینکه مناسبسازی شهری وظیفه سایر بخشهای مدیریت شهری نیز قلمداد میشود، گفت: مناسبسازی شهر برای افزایش کیفیت زندگی ۴۶ هزار معلول عضو بهزیستی و ۲۴۰ هزار فرد دارای معلولیت در شهر اصفهان یک امر ضروری و وظیفهای مهم برای تمامی دستگاههای اجرایی به شمار میرود.