به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در دویست و نوزدهمین جلسه شورا در جریان بررسی لایحه اصلاحیه مصوبه بهای خدمات استفاده از مراکز فرهنگی- موزه های تحت مالکیت شهرداری تهران اظهار کرد: پیشنهاد کمیسیون و شهرداری برای نرخ بلیت بازدید از موزهها برای بازدیدکنندگان داخلی ۳۰ هزار تومان، پیشنهاد کمیسیون برای باغ موزهها ۲۵ هزار تومان و شهرداری ۲۴ هزار تومان و خانه موزهها پیشنهاد کمیسیون ۱۰ هزار تومان و شهرداری هشت هزار و ۴۰۰ تومان است.
وی ادامه داد: پیشنهاد کمیسیون و شهرداری برای بلیط بازدید از خانه موزه ها برای بازدیدکنندگان خارجی ۱۲ هزار تومان، باغ موزه ها ۹ هزار تومان و خانه موزه ها پیشنهاد کمیسیون ۸ هزار تومان و شهرداری ۷ هزار و ۸۰۰ تومان است.
در ادامه پیشنهادات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی برای تعیین بلیط بازدید از موزهها، خانه موزهها و باغ موزهها برای بازدیدکنندگان داخلی و خارجی و همچنین جداول تخفیف تأیید و با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
بر اساس تبصرههای این لایحه، شهرداری تهران مجاز است بهای بلیطهای بازدید از موزه ها را در قالب کارتهای اعتباری، بن کارت یا از طریق امانی به فروش برساند. همچنین شهرداری تهران مجاز است برای ارائه بهینه خدمات و افزایش منابع مالی مورد نیاز حداکثر تا سقف ۱۰ درصد از مبلغ بهای خدمات را در قالب کارمزد بازاریابی اختصاص دهد.
موزه های تحت مالکیت شهرداری تهران موظف هستند ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ این مصوبه، جهت شفافیت مالی، وصول منظم درآمد پایدار و مشخص شدن تعداد واقعی بازدیدکنندگان هر موزه، به سامانه یکپارچه فروش الکترونیک بلیط اماکن مرتبط به شهرداری تهرانwww. bilit.tehran.ir پیوسته و نسبت به نصب سخت افزار و نرم افزارهای لازم از طریق سازمان فناوری و اطاعات و ارتباطات شهرداری تهران در موزه ها اقدام کند.
شهرداری تهران مجاز است در مقاطع زمانی که با اعلام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، استفاده از موزه ها به صورت رایگان است، درخصوص موزه های تحت مالکیت شهرداری تهران اقدام کند.
شهرداری تهران مجاز است در خصوص تورها و بازدیدهای تجمیعی که در مقاطع زمانی از جمله عید و تابستان انجام میشود، بهای خدمات موضوع ماده واحده را با اعمال ضریب ۰.۵ درصد دریافت کند.
در پایان کلیات لایحه اصلاحیه مصوبه بهای خدمات استفاده از مراکز فرهنگی- موزه های تحت مالکیت شهرداری در سال ۱۴۰۳ با حداکثر آراء موافق تصویب شد.