به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، اصفهان؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: این حفره ها که در فاصله پل قدیم و جدید بزرگمهر اصفهان ایجاد شده توسط تیم فنی مدیریت نگهداری معاونت عمران شهرداری اصفهان اصلاح شد و قرار است ترمیم و بازسازی اساسی از ۱۰ روز آینده اجرایی شود.
منصور شیشه فروش افزود: حفاظت پل ها و تونل ها در برابر عوامل محیطی با ارزیابی وشناسایی موارد خطر ساز در پل ها از جمله خوردگی، ایجاد شکاف واصلاح ناودان ها و اصلاح درزهای انبساطی پل ها و روشنایی و تهویه برق اضطراری از موادی است که می بایست بصورت مداوم توسط تیم های فنی و اجرایی تعمیر و نگهداری شهرداری ها در شهرها و اداره راهداری و راه و شهرسازی در محورهای جاده ای کنترل و رفع خطر شود.
به گفته وی در شهر اصفهان بیش از ۱۴۰ پل سواره رو وجود دارد که در حال حاضر توسط شهرداری عملیات ترمیم مقاوم سازی اصلاح درزهای انبساطی و رفع نواقص شناسایی شده ۱۲ پل در حال اجراست.





















