بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 23 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

4

تهران تمیزتر می شود | آغاز بزرگترین پروژه نظافت محله محور در روزهای آینده

  • کد خبر : 12339
  • 12 آگوست 2023 - 18:38
تهران تمیزتر می شود | آغاز بزرگترین پروژه نظافت محله محور در روزهای آینده
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: به‌زودی تغییراتی را در نحوه نظافت و پاک‌سازی شهر اعمال کنیم که آغاز طرح نظافت "محله محور " و ارائه آدرس‌های قابل پایش آن برای تمامی شهروندان بر روی سامانه‌های سازمان مدیریت پسماند و شهرداری تهران گام اول این اقدامات بود.

به گزارش پایگاه  خبری نوین شهرساز، رضا محمدی درباره برخی انتقادات مطرح شده از کاستی‌ها در ارائه خدمات نظافتی و پاک‌سازی معابر که در سامانه ۱۳۷ به ثبت رسیده است، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای نظافت و نگهداشت محله محور انجام شده و هر محله از محلات ۱۲۳ گانه شهر تهران علاوه بر نظافت روزانه و عادی خود به‌صورت قطعی یک‌بار در هفته به‌صورت ویژه مورد نظافت و شست‌وشو قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: به‌منظور تحقق این امر و ایجاد تغییر و تحول در وضعیت نگهداشت و ارتقای سطح کیفی نظافت شهر نیازمند بازنگری دقیق و جدی عملکرد پیمانکاران این حوزه هستیم. در این‌رابطه پیمانکاران فعلی فعال در مناطق را از لحاظ عملکرد و همچنین از نظر توان اجرایی، کامل‌بودن ناوگان ماشین‌آلات و پرسنل خدماتی مورد رصد و پایش قرار می‌دهیم. این کار شروع شده است و پیمانکاران فعلی و پیمانکارانی که پتانسیل و استعداد انجام و ارائه خدمت در سطح مطلوب را دارند می‌توانند به سازمان مدیریت پسماند مراجعه و مدارک  و مستندات خود را ارائه دهند.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران افزود: سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با ارزیابی دقیق،  امکانات پیمانکاران را بررسی و رتبه‌بندی می­‌کند و از نیمه دوم سال جاری قرارداد پیمانکارانی که نتوانند در طرح ارزیابی و رتبه‌بندی ما امتیاز و رتبه لازم را کسب کنند فسخ خواهد شد. درعین‌حال از پیمانکاران جدید که تاکنون سابقه همکاری با شهرداری تهران را نداشته؛ اما به لحاظ عملکرد و توان فنی، اجرایی و ناوگان ماشین‌آلات و نیروی انسانی لازم امکان انجام عملیات نگهداشت و نظافت شهر، در سطح مطلوب را دارند دعوت به همکاری می‌کنیم.

محمدی گفت: هفته پیش در سازمان مدیریت پسماند شهر تهران میزبان شهردار تهران بودیم که در این دیدار ضمن تشریح اولویت‌های مدیریت بهینه پسماند، تأکید ویژه‌ای به نظافت و رفت‌ و روب شهر انجام گرفت. در همین راستا نیز باتوجه‌ به مطالبه به حق مردم، وظایف ذاتی سازمان و همچنین تأکید شهردار تهران مصمم هستیم که به‌زودی تغییراتی را در نحوه نظافت و پاک‌سازی شهر اعمال کنیم که آغاز طرح نظافت “محله محور “ و ارائه آدرس‌های قابل پایش آن برای تمامی شهروندان بر روی سامانه‌های سازمان مدیریت پسماند و شهرداری تهران گام اول این اقدامات بود.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران گفت: در گام مهم بعدی و برای رسیدن به شرایط مطلوب نظافت شهر طی شش ماه آینده نیاز به بازنگری در انتخاب و همکاری با پیمانکاران داریم. رصد و پایش پیمانکاران توسط سازمان مدیریت پسماند با جدیت و دقت انجام می‌شود تا این عزیزان به‌عنوان بازوی اصلی شهرداری برای نگهداشت و نظافت شهر از توان فنی و اجرایی لازم برخوردار باشند.

او افزود: برای تحقق خواسته مردم و مطالبات به حقشان با هیچ‌کس تعارف و عقد اخوت نداریم و اگر پیمانکاری نتواند در ارزیابی‌های میدانی رتبه مطلوب و قابل‌قبول را اخذ کند  و یا در بررسی عملکرد فعلی آنها در مناطق ضعف و نارضایتی وجود داشته باشد، با او قطع همکاری خواهیم کرد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=12339

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.