بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : جمعه, ۱ خرداد , ۱۴۰۵ Friday, 22 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

2

بهره‌برداری از ۵۴ هزار و ۶۰۱ واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده

  • کد خبر : 15134
  • 30 دسامبر 2023 - 16:55
بهره‌برداری از ۵۴ هزار و ۶۰۱ واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: ۵۴ هزار و ۵۰۱ واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده در دولت سیزدهم ساخته شد و به بهره‌برداری رسید.

هم‌زمان با سفر مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و معاونان وزارتخانه به استان اردبیل و افتتاح ۶ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی در این استان و پل مرزی جدید اتومبیل‌رو آستارا، ۲۶۰ واحد نوسازی شده در استان تحویل متقاضیان می‌شود.

محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اعلام این خبر، گفت: در دهمین سلسله از افتتاح‌های نهضت ملی مسکن در شهر اردبیل ۲۶۰ واحد نوسازی شده به بهره‌برداری می‌رسد و تحویل متقاضیان خواهد شد.

وی تصریح کرد: با افتتاح ۲۶۰ واحد نوسازی شده در اردبیل، مجموع افتتاح‌های واحدهای نوسازی شده در دولت سیزدهم و در بافت‌های فرسوده شهری به ۵۴ هزار و ۶۰۱ واحد می‌رسد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، همراهی شهرداری‌ها و ترغیب مردم به نوسازی در بافت‌های فرسوده را یکی از راهکارهای دولت سیزدهم برای نوسازی مسکن و ارتقای تاب‌آوری شهرها عنوان کرد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=15134

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.