بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
23:37:19تاریخ : سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳ Tuesday, 21 January , 2025

اخبار ویژه

تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم» بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد

0
مقاله فارسی

ارزیابی تجربه صندوق مشترک شهرداری‌ها در ایران

  • کد خبر : 5408
  • 15 می 2020 - 6:05
ارزیابی تجربه صندوق مشترک شهرداری‌ها در ایران
بررسی سیر تحولات مربوط به فعالیت صندوق مشترک شهرداری‌ها و راهکارهای احیای دوباره‌ی آن را با نگرش به تجربه‌های جهانی در این زمینه

در ادامه فعالیت‌های اتحادیه‌ی شهرداری‌های کشور در دهه‌ی ۳۰، ضرورت تأسیس صندوق مشترک شهرداری‌ها مورد توجه مشاوران اتحادیه‌ی نامبرده قرار گرفت و بدین ترتیب لایحه‌ی تأسیس صندوق مذکور در سال ۱۳۵۴ به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
هدف از تشکیل صندوق، ایجاد تسهیلات در پیشبرد و توسعه‌ی امور عمرانی شهرها بیان شده بود که از طریق دادن وام و کمک بلاعوض به شهرداری‌ها و نیز راهنمایی و ارشاد آن‌ها در زمینه‌ی مسائل مالی وابسته به طرح‌های عمرانی صورت می‌پذیرفت.
به رغم عمر کوتاه صندوق (۱۳۵۴-۱۳۶۲)، تأثیر مثبت آن در مدیریت شهرداری‌ها موجب شد که دوباره وزارت کشور در ۲۶/۲/۸۷ لایحه‌ی احیای مجدد صندوق مشترک شهرداری‌ها را به دولت پیشنهاد نماید.
هرچند لایحه‌ی پیش‌گفته سرانجام نیافت، لیکن برخی از عملکردهای صندوق در قالب ساختاری غیررسمی در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ادامه یافته که مورد انتقاد شهرداری‌هاست و تلاش برای تشکیل رسمی صندوق مشترک شهرداری‌ها مورد اهتمام شهرداران کشور است.
البته تشکیل دوباره‌ی صندوق با تغییراتی در وظایف، مأموریت‌ها و ارکان آن مورد نظر است. به ویژه حضور شوراهای اسلامی شهرها در اداره‌ی امور شهرهای کشور بر اصلاحات مذکور پافشاری بیشتری داشته است. این مقاله در پی آن است که ضمن بررسی سیر تحولات مربوط به فعالیت صندوق مشترک شهرداری‌ها، راهکارهای احیای دوباره‌ی آن را با نگرش به تجربه‌های جهانی در این زمینه پیشنهاد نماید. فایل کامل این مقاله به صورت رایگان قابل دانلود است.

به کانال تلگرام نوین شهرساز بپیوندید
لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=5408

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.