بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024

اخبار ویژه

عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم» بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران

0
مقاله فارسی

گردشگری و توسعه پایدار شهری

  • کد خبر : 8730
  • 05 جولای 2020 - 14:33
گردشگری و توسعه پایدار شهری
اثرات مثبت گردشگر به عنوان عنصرى هوشمند و انسانى و به منزله ورودى یک سیستم شهرى در ابعاد مختلف مکانى - فضایى و زمینه ساز توسعه پایدار شهر

به طور کلى توسعه پایدار شهر مرهون تعاملات پایدار، سازنده و نظام‌وار انسان با انسان (در ابعاد مختلف) و انسان با محیط (در بعد طبیعى و اکولوژیکى) آن مى‏‌باشد.
تعاملاتى که بر اثر آن در طول زمان شهر، از نظر زیست محیطى قابل سکونت، از نظر اقتصادى با دوام، از نظر اجتماعى همبسته و از نظر کالبدى زیبا ودیدنى مى‏‌گردد.
براین اساس مقاله پیش رو بر آن است تا اثبات گر این واقعیت باشد که گردشگر به عنوان عنصرى هوشمند و انسانى و به منزله ورودى یک سیستم شهرى مى‏‌تواند موجب اثرات مثبتى در ابعاد مختلف مکانى – فضایى و زمینه ساز توسعه پایدار شهر گردد. ضمن اینکه شهر و مدیران شهرى نیز در ارتباطى متقابل و در راستاى بستر سازى مناسب جهت حداکثر بهره‌گیرى از مزایاى مذکور، ناگزیر از تأمین ساخت‌ها، زیر ساخت‌ها و تعریف کارکردهاى مناسب و متناسب در شهر و پسکرانه آن مى‏‌باشند.
– ایجاد یک باور ذهنى مناسب در میان مردم، برنامه‌ریزان و مدیران درخصوص نقش و اهمیت گردشگرى در توسعه پایدار شهر.
– تدوین ضوابط و تهیه طرح‌هاى هادى – جامع و یا ساختارى – راهبردى شهرها متناسب با نیاز فراغتى شهروندان و روحیه تنوع‏ طلبى گردشگران.
– و سرانجام؛ تعهد اخلاقى و التزام عملى مدیران شهرى درتأمین منابع مالى و اجراى پروژه‏‌هاى توریستى پیشنهادى در طرح­هاى شهرى مصوب و تشکیل واحد گردشگرى شهرى در شهرداری‌ها.
سطوح سه گانه پیشنهادى این مقاله را در راستاى تبدیل یک محیط ادارکى (یک باور ذهنى) به یک محیط کارکردى یا (حقیقت عینى) و با آرمان دستیابى به توسعه پایدار شهر از منظر گردشگر و صنعت گردشگرى تشکیل مى‏‌دهد. فایل کامل این مقاله به صورت رایگان قابل دانلود است.

به کانال تلگرام نوین شهرساز بپیوندید
لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=8730

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.