بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 23 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

3

ضرغامی: واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی

  • کد خبر : 11133
  • 08 ژوئن 2023 - 21:38
ضرغامی: واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: کسانی که احساس می کنند مواریث تاریخی در حال هزینه‌بر شدن هستند، در نظر داشته باشند که در حال حاضر برخی بناهای تاریخی ما به دلیل عدم رسیدگی و اعتبار لازم در حال از بین رفتن هستند.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، سیدعزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، افتتاح «هتل بوتیک سرخه‌ای» را نمونه موفق از مشارکت مردم در مرمت، حفظ و مدیریت بناهای تاریخی با کاربری‌های جدید عنوان کرد.

وی گفت: «هتل بوتیک سرخه‌ای»، نمونه موفق مشارکت مردم در مرمت، حفظ و مدیریت بناهای تاریخی با کاربری‌های جدید است که از مهم‌ترین سیاست‌های این وزارت محسوب می‌شود و به شکل عالی محقق شده است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: یکی از اقدامات نیک و هدفمندی که می‌توان در این هتل انجام داد، درج توضیحات لازم در مورد سنت‌ها، روایات، مراحل مرمتی، پیشنه نقاشی‌ها و از همه مهم‌تر سرگذشت مالک اصلی این خانه یعنی «فراش باشی داماد مظفرالدین شاه» در تمام اتاق‌هاست. همه این مطالب می‌شود سوغات این مکان برای اقامت کنندگان برای انتشار میراث‌فرهنگی، خود این کار بهترین ابزار برای معرفی گسترده ظرفیت‌هاست.

وی تاکید کرد: فرهنگ ناملموس در دیار آذربایجان از غنای بسیاری برخوردار است،همین که مالک این خانه در آن دوران حمام خود را در اختیار مردم قرار می داده تا از آن استفاده کنند، گواهی بر سنت نیک جاری بین مردم ماست.

ضرغامی ادامه داد: این خانه تاریخی با سیاست‌هایی که در وزارتخانه حاکم است در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت و با استاندارهای سطح عالی به عنوان مرکز اقامتی به بهره برداری رسیده‌ است. الگوبرداری خانه‌های مجاور در این محله تاریخی نیز از مهم‌ترین اتفاق هایی است که در حال رخ دادن است.

وی تاکید کرد: کسانی که احساس می‌کنند مواریث تاریخی در حال هزینه‌بر شدن هستند، در نظر داشته باشند که در حال حاضر برخی بناهای تاریخی ما به دلیل عدم رسیدگی و اعتبار لازم در حال از بین رفتن هستند که با سیاست وزارت در حوزه واگذاری آنها به بخش خصوصی، می توان از روند فرسودگی و از بین رفتن مواریث تاریخی جلوگیری کرد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=11133

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.