بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : پنج شنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 28 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

2

ترسيم الگوي نوين تحول اداري در دستور کار معاونت جديد توسعه و منابع وزارت راه و شهرسازي

  • کد خبر : 11867
  • 08 جولای 2023 - 12:58
ترسيم الگوي نوين تحول اداري در دستور کار معاونت جديد توسعه و منابع وزارت راه و شهرسازي

اولین نشست تخصصی هم اندیشی معاونین توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.در این نشست محمدعلی زهره ای معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با تشریح برنامه‌های در دست اقدام و در دستور کار و ضمن قدردانی از مدیران پیشین این معاونت […]

اولین نشست تخصصی هم اندیشی معاونین توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
در این نشست محمدعلی زهره ای معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با تشریح برنامه‌های در دست اقدام و در دستور کار و ضمن قدردانی از مدیران پیشین این معاونت به بیان بخشی از سیاست‌های پیش رو پرداخت و گفت: برنامه محور بودن از شاخصه‌های اساسی این معاونت خواهد بود.
وی ادامه داد: با طراحی و تصویب فرآیندهای انتخاب و انتصاب مدیران ارشد به صورت هوشمند نسبت به استقرار کمیته شایسته گزینی در وزارتخانه اقدام خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی، رسیدگی به حوزه مسکن و معیشت کارکنان مجموعه وزارت راه و شهرسازی را در اولویت این معاونت دانست و با تأکید برآسیب شناسی جهت نیل به وضع مطلوب ادامه داد: برای رسیدن به وضع مطلوب با تشکیل کمیته های تخصصی نسبت به رفع نواقص و احصاء ضرورت‌ها به صورت کارشناسی اقدام شود.
وی با اشاره به محور های برنامه‌های طراحی شده در الگوی تحولی وزارتخانه افزود: حضور در سفرهای استانی باید بیش از پیش عملی می شود چرا که در قالب این سفرها مسائل و مشکلات استان‌ها،ملموس تر بوده و راهکارهای اجرایی بهتری جهت حل مسائل ارائه خواهد شد.
به گفته زهره ای این معاونت در نظر دارد با رویکردی استراتژیک مبتنی بر تغییر و اصلاح، اقدامات مثبت و سازنده را تداوم بخشد و بر اجرای برنامه هایی که پیش از این محقق نشد، اهتمام ورزد؛ در این راستا ایجاد نظام آماری یکپارچه و بانک های اطلاعاتی به روز، استفاده از ظرفیت نخبگان و فرهنگیان دانشگاهی قطعاً مثمر ثمر خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی اصلاح احکام کارکنان را اقدامی ضروری قلمداد و ادامه داد: رویکرد تبدیل منابع انسانی به سرمایه انسانی به صورت ویژه در دستور کار این معاونت قراردارد و در این راستا بازنگری نمودار سازمانی، بازآفرینی و اصلاح ساختار ستاد، سازمان و شرکت‌های تابعه و استان‌ها از دیگر اقدامات خواهد بود.
وی همچنین استفاده از ظرفیت بانوان در اکوسیستم مدیریتی را حائز اهمیت دانست و جهت تحقق ماموریت‌های کلان این وزارتخانه حضور و نقش پررنگ بانوان در عرصه‌های مدیریتی، کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی را از برنامه‌های این معاونت اعلام کرد.
زهره ای در بخش دیگری از سخنان خود مردم محوری را سرلوحه کار خود اعلام کرد و تشریح کرد: نظر به آموزه‌های دینی و اسلامی و فرهنگ جهادی باید در راستای تقویت عدالت سازمانی مبتنی بر شایستگی تلاش نمود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های کارشناسی بسیار زیاد در نهادهای نظارتی، خواستار مشارکت و استفاده بیشتر از ظرفیت این نهادها در برنامه‌ریزی‌ها و اخذ تصمیمات کارشناسی در ارکان مختلف وزارتخانه شد.
از سوی دیگر او با تأکید بر افزایش شفافیت و پاسخگویی در همه بخش ها اظهار کرد: باید با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و دانش محوری به سوی اهداف تعیین شده حرکت کنیم.
زهره ای همچنین با تأکید بر اهمیت توجه به بحث جوانی جمعیت بر فراهم کردن امکانات و تسهیلات لازم و افزایش کیفیت زندگی کاری همکاران مجرد با هدف تشویق به تشکیل زندگی مشترک و ازدواج آسان به عنوان اولویت‌های این معاونت تاکید کرد.
از جمله محورهای سیاستی اعلام شده توسط زهره ای می‌توان به ضرورت افزایش شفافیت در عقد قراردادها و روابط کاری در کل مجموعه وزارت راه و شهرسازی و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه نام برد که قطعاً نقش مهمی در افزایش اعتماد سازمانی و افزایش اعتماد عمومی دارد.
زهره ای همچنین به تأکید وزیر راه و شهرسازی مبنی بر عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال یعنی «مهار تورم، رشد تولید»، اشاره کرد و ادامه داد: با استفاده از راهکارهای ارائه شده برای عملیاتی کردن مؤلفه های اقتصاد مقاومتی و در مسیر تحقق اهداف گام دوم انقلاب می توان نتایج مطلوب حاصل کرد.
وی در پایان بر ضرورت توجه ویژه ارکان مختلف وزارتخانه به افزایش رضایت مردم و اعتماد سازی در پرتو عملکرد مثبت و ارائه کارنامه در پیشگاه ملت نجیب و شریف ایران تاکید کرد.
گفتنی است کارنامه عملکرد محمدعلی زهره ای در مسؤلیت‌های پیشین حاکی از نگاه تحولی و رویکرد جدید بر پایه تغییرات سازنده و رو به رشد است.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=11867

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.