بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 23 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

2

تطبیق حساب‌های مشترک واحدهای شهرداری تهران به صورت مکانیزه

  • کد خبر : 12002
  • 15 جولای 2023 - 14:46
تطبیق حساب‌های مشترک واحدهای شهرداری تهران به صورت مکانیزه
مصطفی قویدل با تاکید بر مکانیزه شدن تطبیق حساب های مشترک واحد های شهرداری تهران گفت: یکی از برنامه های اداره کل امور مالی و اموال شهرداری تهران، تطبیق این حساب ها با برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری است.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز به نقل از روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری، قویدل مدیر کل امور مالی و اموال شهرداری تهران در نشست با قائم مقامان ذیحساب شهرداری تهران اظهار داشت: مناطق ۲۲ گانه، سازمان‌ها و شرکت‌ها و واحدهای ستادی شهرداری، دارای حساب های مشترک بوده که پس از اخذ تطبیق فی مابین می توان بخشی از آن را در دفاتر به طرفیت یکدیگر اصلاح کرد و اثر آن را در صورت های مالی تلفیقی شهرداری تهران نمایش داد که در این راستا سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان اولین واحد انجام خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت اصلاح حساب ها و کاهش دیون و تعهدات سنواتی شهرداری تهران از این طریق، به کاهش ۴۵۰۰ میلیارد ریالی از دیون شهرداری در سال ۱۴۰۱ بدون خروج منابعی از شهرداری تهران اشاره کرد.

مدیرکل امور مالی و اموال شهرداری تهران افزود: این رویه در سال جاری نیز با استفاده از اصلاح حساب های تفصیلی و ارسال اقلام راکد و تفکیک حساب های پرداختنی و تعیین تکلیف قراردادهای باز صورت خواهد پذیرفت.

وی همچنین به موضوع قراردادهای باز در شهرداری پرداخت و گفت: برای تعیین تکلیف قراردادهای باز سنواتی که تاکنون بلاتکلیف مانده است، از ظرفیت شرکت خدمات مالی شهر استفاده خواهد شد.

قویدل در این نشست با اشاره به برنامه های اداره کل امور مالی و اموال که در سال جدید با جدیت دنبال خواهد شد، تصریح کرد: از جمله این برنامه ها بروز رسانی ثبت هزینه ها است و این امر یک برنامه ریزی مدون و دقیق و پیگیری مستمر ذیحسابان و معاونین مالی مناطق و سازمان‌ها و شرکت‌ها را می طلبد تا بتوانیم در اجرای مواد قانونی ۷۰ و ۷۹ قانون شهرداری ها موفق تر از گذشته عمل کنیم. گفتنی است؛ این نشست، با استماع نقطه نظرات و پیشنهادات مدعوین و پاسخگویی به سوالات آنها توسط مدیرکل امور مالی واموال، پایان یافت.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=12002

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.