بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : پنج شنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 28 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

3

خطوط اتوبوسرانی تهران براساس تعداد مسافر تغییر می‌کند

  • کد خبر : 12184
  • 24 جولای 2023 - 7:51
خطوط اتوبوسرانی تهران براساس تعداد مسافر تغییر می‌کند
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد طرح بازمهندسی خطوط اتوبوسرانی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، مهدی علیزاده در مورد جزئیات طرح بازمهندسی خطوط اتوبوسرانی تهران گفت: از ابتدای تیرماه مهندسی خطوط آغاز شده که در این راستا پنج خط اتوبوسرانی بازمهندسی شدند و تعداد ۵۷ دستگاه اتوبوس از خطوط خارج و ۶۷ دستگاه مینی بوس جایگزین شدند.

وی با بیان اینکه خطوط اتوبوسرانی میدان امام حسین-پایانه بهشتی، شهرک رسالت-میدان محمدیه، اتوبوس پارکینگ شهرری به پایانه متروی شهرری و دهکده به پایانه متروی ایران خودرو باز مهندسی شده است،گفت: بررسی باز مهندسی خط اتوبوس خیابان معلم به میدان ولیعصر (ع) نیز انجام شده است و طی روزهای آتی به مرحله اجرا می رسد.

علیزاده با تأکید بر اینکه این باز مهندسی در راستای ارتقاء بهره وری از اتوبوس‌های موجود و استفاده در خطوط پر تردد است، تصریح کرد: شهر به طور مداوم در حال تغییر است و رفتار ترافیکی مردم نیز به تبع آن تغییر می کند، مطمئنا تعدادی از خطوط را باید از اتوبوس به مینی بوس تبدیل کنیم چراکه تعداد مسافران کم شده است.

وی در مورد شاخص‌های انتخاب خط برای باز مهندسی گفت: برآورد ما این است که اگر اتوبوس ما با صندلی پر یعنی ۴۰مسافر از مبدا به مقصد برسد این خط برای فعالیت اتوبوس خوب است و در غیر این صورت خط در لیست باز مهندسی قرار خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=12184

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.