بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : جمعه, ۱ خرداد , ۱۴۰۵ Friday, 22 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

2

برنامه‌های شهرداری تهران برای ساماندهی کودکان کار

  • کد خبر : 15294
  • 04 ژانویه 2024 - 12:20
برنامه‌های شهرداری تهران برای ساماندهی کودکان کار
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: بر اساس مباحث مطرح شده و هماهنگی‌های بین دستگاه‌ها، تا نوروز امسال ساماندهی کودکان کار با همکاری تمام دستگاه‌ها به نتایج مطلوبی خواهد رسید.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، محمدامین توکلی‌زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در رابطه با برنامه مدیریت شهری برای ساماندهی کودکان کار، اظهار کرد: ساماندهی این کودکان اقدام فرابخشی است و سازمان بهزیستی، کمیته امداد و دیگر نهادها نیز با این مسئله درگیر هستند.
وی افزود: با توجه به اینکه تعدادی از کودکان کار از اتباع به شمار می‌روند، وزارت کشور نیز در ساماندهی آن مسئول است و باید دستگاه‌های مختلف برای تحقق آن در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
توکلی‌زاده با بیان اینکه طبق دستور شهردار تهران به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی، لایه‌های سیاست‌گذاری، اندیشه‌ورزی و اجرایی درخصوص کودکان کار پیش‌بینی شده است، یادآور شد: تمام دستگاه‌ها وظیفه دارند اقدامات این حوزه را با هماهنگی شهردار تهران پیش ببرند.
وی با تأکید بر اینکه در هیئت اندیشه‌ورز تلاش بر این بود که نمایندگان تمام دستگاه‌ها و ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی دعوت شوند، خاطرنشان کرد: تجربیات خوبی در گذشته وجود داشته که بخشی از آنها نتایج مثبتی داشته و بخشی نیز به تجربه نرسیده است؛ لذا این تجربیات در کمیته رصد و پایش و سازمان رفاه و خدمات اجتماعی در حال احصاست تا به یک راهکار مشخص دست پیدا کنیم.
معان اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه تمام راهکارها در شورای سیاست‌گذاری به بحث و بررسی گذاشته می‌شود، گفت: تاکنون چندین جلسه شورای سیاست‌گذاری برگزار شده و در ادامه جلسات این شورا راهکارها به عنوان سیاست کلی ابلاغ خواهد شد و در قالب کمیته‌های تخصصی اجرا می‌شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: بالغ بر ۳۰ مدرسه برای کودکان کار در سطح شهر فعالیت می‌کنند و در هماهنگی‌های صورت گرفته با این مدارس، ما در برنامه‌های مختلف میزبان کودکان کار و خانواده‌های آنها بوده‌ایم.
توکلی‌زاده در پایان یادآور شد: بر اساس مباحث مطرح شده و هماهنگی‌های بین دستگاه‌ها، تا نوروز امسال ساماندهی کودکان کار با همکاری تمام دستگاه‌ها به به نتایج مطلوبی می‌رسد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=15294

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.