بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : پنج شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۵ Thursday, 21 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

3

خطر گود «دنیای نور» رفع می‌شود

  • کد خبر : 16513
  • 12 مارس 2024 - 15:21
خطر گود «دنیای نور» رفع می‌شود
شهردار منطقه ۸ تهران گفت: در حال حاضر گود «دنیای نور» بیش از ۱۰ سال در حالت گود باقی مانده است و سال آینده این گود را به عنوان تنها گود پرخطر منطقه ایمن سازی می‌شود

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، فاطمه تنهایی، شهردار منطقه ۸ تهران در نشست خبری درباره پروژه‌های مهم و شاخص منطقه ۸ طی سال جدید اظهار داشت: چند سالی بود که در خصوص بحث پیاده روسازی خیابان آیت حد فاصل میدان نبوت تا بزرگراه شهید سلیمانی به طول ۵۰۰ متر، مجوزهای لازم را کسب کرده بودیم تا آن را شبیه به فضای سپهسالار در آوریم که تائیدیه های اجرای این طرح کسب نشد؛ اما با این حال طرح بازسازی کف پوش پیاده راه، مبلمان شهری، پایه‌های نوری، رنگ آمیزی جداول و … را در نظر گرفتیم.

وی افزود: تصمیم داریم که در میدان تسلیحات یک کار شاخص هنری متناسب با فضای فرهنگی و مذهبی انجام دهیم و فضایی را در اختیار معتمدین و هیأت‌ها برای فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی قرار دهیم. همچنین در میدان قمر بنی هاشم، اقدامات ترافیکی ویژه‌ای برای روان سازی ترافیکی آن انجام می‌شود.

شهردا: منطقه ۸ بیان داشت: افتتاح انبار مرکزی منطقه هشت و افتتاح سومین کلانتری منطقه را در سه ماهه اول سال خواهیم داشت. ضمن اینکه بازسازی و بهسازی کامل ساختمان اسکان کارگری در خیابان مدنی را در دستور کار داریم؛ البته پروژه دور برگردان شهید ثانی به دلیل عدم اخذ تأئیدیه‌های معاونت حمل و نقل و ترافیک و حفظ درختانی که در محدوده وجود دارند، فعلاً قابل انجام نیست و مقرر شده است تا در سال آینده مسیری از ایستگاه آتش نشانی کرمان به باغ موزه مینیاتور و بوستان تمدن باز شود تا این بوستان از بن‌بست خارج شود.

تنهایی در مورد طرح «من شهردارم» گفت: از ۸ پروژه این طرح، ۷ پروژه را به صورت کامل انجام دادیم، تنها پروژه باقیمانده، پروژه نقاره خانه امام رضا (ع) در انتهای مسیل باختر است که اجرای آن نیز در حال انجام است.

وی در مورد نوسازی و ایمن سازی کامل مددسرای بانوان، اظهارداشت: در این ساختمان با احداث اتاق مادر و کودک، اتاق معاینات پزشکی و فضای کار و خیاطی با ۱۲۰ تخت، پذیرای بانوان مسافر دارای مشکل یا بانوانی که برای مدت کوتاه دارای فضای امن نیستند، هستیم و خدماتی از قبیل اسکان، اطعام و خدمات بهداشت فردی، مشاوره، مددکاری، برحسب ضرورت و همچنین خدمات حمایتی، در این مرکز ارائه می‌شود.

شهردار منطقه ۸ گفت: ۸ گود پرخطر در منطقه وجود داشت که ۷ مورد از آنها رفع خطر شدند، در حال حاضر گود «دنیای نور» بیش از ۱۰ سال در حالت گود باقی مانده است و سال آینده این گود را به عنوان تنها گود پرخطر منطقه ایمن سازی می‌شود.

تنهایی درباره اجرا و فرهنگ سازی برای طرح «نوماند» در این منطقه نیز توضیح داد: حدود ۱۶۳ هزار برگه قبوض عوارض نوسازی و پسماند در منطقه توزیع کردیم که در کنار آن، تنها منطقه‌ای بودیم که تبلیغات موضوع «نوماند» را همراه قبوض به در منازل تمام شهروندان این منطقه تحویل دادیم. از ابتدای شروع این طرح که حدود سه ماه از اجرای آن گذشته است، از در ۳۰۵ منزل، بیش از ۳ هزار کیلو زباله خشک را جمع آوری کرده‌ایم.

شهردار منطقه ۸ اضافه کرد: در بحث پسماند در سه ناحیه منطقه یک پیمانکار مشترک کار می‌کند که در حال حاضر با ۹۲ درصد انجام رفت و روب، رتبه دوم شهر تهران را بعد از منطقه ۱۳ کسب کردیم. بیش از ۲۳۰۰ مخزن زباله داریم که سعی کردیم نوسازی مخازن را در دستور کار داشته باشیم که بر این اساس همسطح سازی مخازن را شروع کردیم و تلاش می‌کنیم تا پایان سال ۱۴۰۳ در کنار تبدیل نهر به کانیو، همسطح سازی مخازن را نیز داشته باشیم.

وی درباره ساختمان‌های ناایمن منطقه ۸ اظهار کرد: ساختمان ناایمن بحرانی در منطقه نداریم، شاید ساختمانی وجود داشته باشد که از نظر استانداردهای آتش‌نشانی متناسب با این استانداردها نباشد؛ اما ساختمان ناایمن در حالت قرمز و نارنجی نداریم.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=16513

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.