بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 23 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

4
مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه 13

بزرگترین پروژه “جداره سازی و رنگ در شهر” در منطقه ۱۳ اجرایی شد

  • کد خبر : 8443
  • 20 ژوئن 2020 - 12:46
بزرگترین پروژه “جداره سازی و رنگ در شهر” در منطقه ۱۳ اجرایی شد
با هدف بهبود کیفیت بصری و زیست محیطی محدوده و به منظور تحقق شعار "تهران ، شهری برای همه"، بزرگترین پروژه "جداره سازی و رنگ در شهر" در بافت فرسوده منطقه 13 اجرایی شد.

به گزارش نوین شهرساز و به نقل از پارسینه؛ «مرتضی رحمان زاده»، شهردار منطقه با اشاره به تدابیر شهردار تهران در استفاده از رنگ در شهر و تحقق شعار “تهران، شهری برای همه” گفت : در این راستا ، نوسازی بافت های فرسوده و ناپایدار ، از مهمترین و اولویت دارترین موضوعات در مدیریت شهری منطقه است که بر همین اساس پروژه “جداره سازی و رنگ در شهر” در کوچه عابدینی واقع در بافت فرسوده اجرایی شد.

بزرگترین پروژه "جداره سازی و رنگ در شهر" در منطقه 13 اجرایی شد

به گفته وی در این پروژه که با مشارکت صد در صدی شهروندان به اجرا درآمد ، دیواره های کوچه عابدینی با ترسیم طرح های زیبا و متنوع و استفاده از رنگ های شاد زیباسازی و نوسازی شد که تاثیر بسیار زیادی در تلطیف روحیه مردم دارد.

شهردار منطقه ۱۳ همچنین به طرح نصب گلدان دیواری همراه با رنگ آمیزی دیواره ها اشاره کرد و اظهار داشت : با این اقدام سعی شده ، مسیر عبوری برای ساکنین این محل ، جلوه خاصی به خود بگیرد .

بزرگترین پروژه "جداره سازی و رنگ در شهر" در منطقه 13 اجرایی شد

به گفته وی در این پروژه که با مشارکت صد در صدی شهروندان به اجرا درآمد ، دیواره های کوچه عابدینی با ترسیم طرح های زیبا و متنوع و استفاده از رنگ های شاد زیباسازی و نوسازی شد که تاثیر بسیار زیادی در تلطیف روحیه مردم دارد.

شهردار منطقه ۱۳ همچنین به طرح نصب گلدان دیواری همراه با رنگ آمیزی دیواره ها اشاره کرد و اظهار داشت: با این اقدام سعی شده ، مسیر عبوری برای ساکنین این محل ، جلوه خاصی به خود بگیرد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=8443

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.