بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
1:54:03تاریخ : شنبه, ۱۵ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 4 January , 2025

اخبار ویژه

عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم» بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران

1
مقاله فارسی

بررسی چالش ها و موانع مديريت شهری در ارتقای اخلاق شهروندی

  • کد خبر : 2971
  • 30 آوریل 2020 - 8:59
بررسی چالش ها و موانع مديريت شهری در ارتقای اخلاق شهروندی
چالش‌ها و موانع پيش روی مديريت شهری در ارتقای اخلاق شهروندی با تأکيد بر فقدان نقش نهادهای مدنی و حوزه‌های عمومی در بستر گذار به مشارکت مطلوب از سوی شهروندان

در عصر حاضر«شهرنشيني» به عنوان يک پديده اجتماعي، يکي از ضروريات زندگي محسوب مي شود. شهرها به عنوان مراکز سکونتي داراي کالبد و کارکردهاي متفاوتي هستند. اداره امور شهر و رسيدگي به خواست ها و انتظارات شهروندان، نيازمند وجود بسترها و زمينه هايي است که فارغ از دخالت قدرت سياسي، حوزه حقوق مدني افراد و گروه ها را در بر مي گيرد. در چنين فضا و بستري است که شهروندي زمينه بروز و ظهور پيدا مي کند.
در اين راستا طي دهه هاي اخير، بسياري از استراتژي هاي برنامه ريزي بر ترويج نوعي نگرش مشارکتي به منظور تشويق مديريت و برنامه ريزي از «پايين به بالا» با تاکيد بر اجتماعات محله اي و نظارت بر اقدامات توسعه اي تاکيد داشته اند. به واقع بايد گفت محله ها بارزترين مکان تجلي حيات اجتماعي شهرها هستند که بستر مناسبي براي حضور مردم و مشارکت آنان را در اداره امور شهر و تحقق حاکميت محلي فراهم مي آورند که اين امر جز از طريق تقويت اخلاق شهروندي و تفکر شهروندي حاصل نخواهد شد.
مطالعه حاضر، به بررسي چالش ها و موانع پيش روي مديريت شهري در ارتقاي اخلاق شهروندي با تاکيد بر فقدان نقش نهادهاي مدني و حوزه هاي عمومي در بستر گذار به مشارکت مطلوب از سوي شهروندان، مي‌پردازد.
در اين ميان، علل و عوامل چندي مانع از تحقق نظام فوق مي شوند که در اين مقاله سعي شده است که با تکيه بر روش توصيفي- تحليلي و استفاده از شيوه هاي تحقيق مرور متون و منابع، ضمن بررسي و ريشه يابي مساله مورد نظر، راهکارهايي براي رفع موانع موجود و شکل گيري مديريت منسجم شهري جهت آموزش اخلاق شهروندي، حقوق و مسووليت ها در سطوح مختلف سياست گذاري، برنامه ريزي و اجرا با تاکيد بر شهر تهران ارائه شود.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=2971

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.