بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : پنج شنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 28 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

1
شهردار منطقه یک

مسیر ۲ کیلومتری برای اجرای تراموا در شمال تهران آماده است

  • کد خبر : 3779
  • 04 می 2020 - 12:57
مسیر ۲ کیلومتری برای اجرای تراموا در شمال تهران آماده است
سید حمید موسوی: مسیر 2/2 کیلومتری در شمال تهران آماده اجرای تراموا به عنوان مد جدید حمل و نقلی در مسیر گردشگری است.

به گزارش نوین شهرساز، مسیر ۲/۲ کیلومتری در شمال تهران آماده اجرای تراموا به عنوان مد جدید حمل و نقلی در مسیر گردشگری است.

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار این منطقه در جلسه با مدیر عامل بخش حمل و نقل ریلی گروه مپنا؛ منطقه یک را منطقه ای گردشگر پذیر و توچال را یکی از بزرگترین مجموعه های گردشگری شهر تهران دانست و عنوان کرد: به همین دلیل حضور شهروندان با خودروهای شخصی پیک ترافیکی را در ولنجک افزایش می دهد، بر همین اساس اجرای تراموا می تواند مشکل ترافیکی این محل را کم و بر جاذبه های گردشگری شمال تهران بیافزاید.

موسوی افزود: تمام تلاش و اولویت اول منطقه یک در سال ۹۹ عملیاتی شدن اجرای تراموا است که امیدواریم این طرح در این دوره آغار شود تا نمونه ای برای اجرا در سایر مناطق و شهرها شود.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح پارکینگ ایستگاه اول توچال تخلیه و به میدان دانشجو منتقل می شود و املاک آزاد شده ظرفیتی را برای توسعه خدمات پذیرایی و اقامتی ایجاد می کند.

شهردار منطقه یک تصریح کرد: با توجه به اینکه حجم متقاضیان در روزهای تعطیل بیشتر است و می توانند از این شبکه استفاده کنند، یک وسیله نقلیه هم تعریف می شود که بتواند برای دسترسی محلی به ساکنان ولنجک سرویس بدهد.

موسوی افزود: با توجه به مشکلات مالی شهرداری سعی دارد با استفاده از اراضی و املاک دراختیار بخشی از هزینه ها را به صورت نقدی و غیر نقدی با کاربری های گردشگری، کار و خدماتی و… تامین کند.

وی در پایان اظهار داشت: تراموا با مترو رقابت نخواهد کرد بلکه فقط برای رفع گره ترافیکی مسیر کوتاه در منطقه استفاده می شود در حالی که مترو شبکه حمل و نقلی وسیعی است.

به کانال تلگرام نوین شهرساز بپیوندید
لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=3779

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.