بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : یکشنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۵ Sunday, 14 June , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

3
به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان انجام شد:

بررسی ۱۰ طرح در کمیته کارگروه زیربنایی و توسعه روستایی استان همدان

  • کد خبر : 6437
  • 23 می 2020 - 7:43
بررسی ۱۰ طرح در کمیته کارگروه زیربنایی و توسعه روستایی استان همدان
سومین کارگروه زیر بنایی ، توسعه روستایی ، عشایری ، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست درسال جاری در سالن شهدا استانداری همدان و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی جهت پیشگیری از انتقال ویروس کرونا و نیز رعایت پروتکل های بهداشتی توسط اعضا، برگزار شد .

به گزارش نوین شهرساز  وبه نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی؛ این جلسه، به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان، با حضور مدیران ارشد دستگاه های عضو و به دبیری معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی استان برگزار و در خصوص موضوعات مندرج در دستور کار بحث ، تبادل نظر و در نهایت تصمیم گیری شد.

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان در این جلسه بیان  کرد: از مجموع ۱۰ موردی که در کمیته کارشناسی به اجماع رسید و جهت تصمیم گیری نهایی به این جلسه آورده شده بود،۱ طرح در حوزه کشاورزی شامل انبار داری و نگهداری مواد غذایی در سرد خانه بالای صفر و ۶  طرح در بخش صنعت، شامل تولید مبلمان خانگی، تولید کیسه پروپیلن، و تولید محصولات بتنی مسلح بود.

مریم سمایی ادامه داد: در این جلسه ۲ طرح نیز در قالب طرحهای خدماتی  به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و در بخش گردشگری و صنایع دستی نیز ۳ طرح که در کمیته کارشناسی مورد تایید قرار گرفته بودند مطرح و به توافق رسید که درمجموع کلیه موارد مطروحه به تایید اعضا رسید .

وی در پایان خاطرنشان ساخت: درخواست شرکت شهرک های صنعتی استان همدان مبنی بر اجرای پروژه شهرک صنعتی در اراضی بهراز شهرستان اسد آباد مورد توافق اعضا واقع شد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=6437

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.