بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024

اخبار ویژه

بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود چرا شهرداران این سه شهر موفق هستند؟ اجرای برنامه‌های جامع برای شهر تهران آراستگی و نظافت شهر تهران اولویت اول معاونت خدمات شهری است

1
مجله

مجله دانش شهر شماره ۳۵

  • کد خبر : 9862
  • 14 دسامبر 2020 - 15:41
مجله دانش شهر شماره ۳۵
در شماره 35 از ماهنامه دانش شهر مقاله ای با عنوان شهروندی در دوران پساملی به چاپ رسیده است.

مجله دانش شهر از سال ۱۳۸۸ شروع به کار کرده و توسط مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران منتشر می شود. دوره انتشار این مجله به صورت ماهنامه بوده و موضوع اصلی آن، دیپلماسی شهری و روابط بین الملل است.

سایت این مجله عبارت است از  :http://rpc.tehran.i

فایل شماره ۳۵ از مجله دانش شهر را می توانید به صورت رایگان از طریق لینک زیر از سایت نوین شهرساز دانلود نمایید.
 
مجله دانش شهر، شماره ۳۵ – پاییز ۱۳۹۰

«شهروندی» (citizenship) و موضوعات حول آن، امروزه به یکی از مهم‌‌ترین و بحث برانگیز‌ترین مفاهیم معاصر در حیطه جامعه‌شناسی، فلسفه سیاسی و روابط بین‌الملل تبدیل شده است. یکی از داغ‌‌ترین این مباحثات، بحث بر سر ابعاد و مکان شهروندی است.
در حالی که بسیاری به شهروندی به عنوان امری «ذاتاً» ملی نگریسته و مکان ظهور آن را در داخل قلمروی یک «دولت ملی» (National State) یا «ملت- دولت» (Nation-State) در نظر می‌گیرند، بسیاری دیگر با تاکید بر این نکته که «دولت ملی» حتی خاستگاه ظهور شهروندی نیز نبوده است، بر این نکته پافشاری می‌کنند که «شهروندی ملی» بر اثر تحولات به وجود آمده در سال‌های اخیر دستخوش تغییرات زیادی گردید و جایگاه «انحصاری» خود به عنوان تنها شکل شهروندی را از دست داده یا به تدریج از دست خواهد داد و ما با ظهور انواع دیگری از شهروندی مواجه خواهیم شد که ممکن است ذاتاً خطری برای شهروندی ملی نبوده، بلکه بازتاب‌دهنده ابعاد جدیدی از شهروندی در دوران جدید هستند.
در این بررسی نظری- تحليلی، تلاش خواهد شد تا ابتدا توضیحاتی در مورد پیدایش ملت- دولت‌ها و ظهور شهروندی ملی داده شود، سپس چالش‌های پیش روی ملت- دولت‌ها و به تبع آن شهروندی ملی، مورد بررسی قرار گیرد. در بخش پایانی و از خلال آرای متفکران مختلف- از جمله هابرماس، ترنر و میهن – ایده نوعی شهروندی پساملی شرح داده خواهد شد و نهایتاً ملاحظاتی در مورد تغییرات حول موضوع شهروندی در ایران پایان بخش این نوشتار خواهد بود.

تهیه‌کنندگان: پیام روشن فکر، هما مداح، دكتر عبدالحسین کلانتری

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=9862

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.