بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : چهارشنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۳ Wednesday, 18 September , 2024

اخبار ویژه

آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم» بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود

1
مجله

مجله دانش شهر شماره ۱۰۵

  • کد خبر : 9913
  • 26 دسامبر 2020 - 11:09
مجله دانش شهر شماره ۱۰۵
در شماره 105 از ماهنامه دانش شهر مقاله ای با عنوان بررسي تطبيقي طرح‌ها و برنامه‌هاي فضاي سبز کلانشهر تهران و شهر گوانگژو چين به چاپ رسیده است.

مجله دانش شهر از سال ۱۳۸۸ شروع به کار کرده و توسط مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران منتشر می شود. دوره انتشار این مجله به صورت ماهنامه بوده و موضوع اصلی آن، دیپلماسی شهری و روابط بین الملل است.

سایت این مجله عبارت است از  :http://rpc.tehran.i

فایل شماره ۱۰۵ از مجله دانش شهر را می توانید به صورت رایگان از طریق لینک زیر از سایت نوین شهرساز دانلود نمایید.
 
مجله دانش شهر، شماره ۱۰۵ – بهار ۱۳۹۱

در شهرهاي معاصر کنوني به لحاظ فشردگي و تراکم سازه‌ها، مظاهر طبيعي رو به زوال است. در اين ميان فضاي سبز شهري به عنوان عامل اساسي جهت بهبود و آسايش روحي و جسمي و رفع آلودگي هوا نقش تضمين‌کننده‌اي را در پايداري شهري ايفا مي‌کند که معمولاً در سايه پويايي شهري در تعامل ساخت و سازها در زمين‌هاي شهري ميزان آن دچار کاهش می‌گردد. بر اين اساس نظام مديريت و برنامه‌ريزي جامع فضاي سبز يکي از مهم‌ترین مکانیسم‌هایی است که می‌تواند به شکل کارآمد زمينه‌هاي توسعه و تقويت فضاي سبز شهري را ارتقاء بخشد.
در اين پژوهش با بهره‌گيري از روش تحليلي و توصيفي با مطالعه الگوي مديريت و برنامه‌هاي جامع توسعه فضاي سبز شهر گوانگژو چين در بررسي تطبيقي با نحوه مديريت و اجراي برنامه‌هاي توسعه فضاي سبز شهر تهران، زمینه‌ها و تجارب موفق و يا شيوه‌هاي رفع محدودیت‌ها مورد ارزيابي قرار گرفت. نکته مهم در اين بررسي، روند رو به گسترش اين شهرها طي سال‌های اخير است، که با مشکلات ناشي از تغييرات و کاهش برخي کاربری‌های به ويژه فضاهاي سبز مواجه شده‌اند، که با اعمال شيوه‌هاي علمي و اجراي طرح‌های توسعه استراتژيک و رفع محدودیت‌های سازماني و قانوني موفق به افزايش سطح اين کاربری‌ها و حفاظت از مؤلفه‌هاي مختلف فضاي سبز شهري شدند. اگرچه دست‌يابي به استانداردها و ميزان سرانه مورد انتظار و مطلوب فضاي سبز در تهران تحقق نيافته، ليکن روند رو به رشد آن می‌تواند اميدوار‌کننده باشد.

کليد واژه‌ها: فضاي سبز شهري- انواع فضاي سبز شهري- برنامه‌هاي جامع فضاي سبز

تهيه‌كنندگان: دکتر مهدي يحيي‌پور، دکتر سيدمجيد داودي،‌ مهندس نفيسه نيک‌عمل لاريجاني

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=9913

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.