بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 23 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

2

تلاش برای تکمیل حلقه حفاظتی شهر اصفهان در دوره ششم مدیریت شهری

  • کد خبر : 11663
  • 01 جولای 2023 - 14:49
تلاش برای تکمیل حلقه حفاظتی شهر اصفهان در دوره ششم مدیریت شهری
رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: توجه به توسعه افقی شهر و حجم ترافیک سنگین رینگ‌های داخل شهر، ضرورت احداث حلقه حفاظتی یا رینگ چهارم دوچندان شد، در این راستا از سال‌های قبل احداث این پروژه در دستور کار مدیریت شهری طی دوره‌های مختلف قرار گرفته بود.

رسول میرباقری اظهار کرد: توجه به توسعه افقی شهر و حجم ترافیک سنگین رینگ‌های داخل شهر، ضرورت احداث حلقه حفاظتی یا رینگ چهارم دوچندان شد، در این راستا از سال‌های قبل احداث این پروژه در دستور کار مدیریت شهری طی دوره‌های مختلف قرار گرفته بود.

وی افزود:حلقه حفاظتی شهر میراثی از دوره‌های گذشته است که درصدد هستیم در این دوره مدیریت شهری با جدیت آن را پیگیری کنیم تا سریع‌تر تکمیل و در اختیار شهروندان قرار گیرد.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه طول رینگ حفاظتی ۷۸ کیلومتر است، تصریح کرد: ۴۶ کیلومتر از این رینگ داخل شهر اصفهان و ۳۳ کیلومتر در محدود پنج شهر دولت‌آباد، خورزوق، خمینی‌شهر، درچه و شهر ابریشم قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه احداث حلقه حفاظتی در کاهش ترافیک شهر، صرفه‌جویی در زمان و مصرف سوخت شهروندان تأثیر بسزایی دارد، خاطرنشان کرد: در این راستا عملیات بتن‌ریزی این پروژه در شب انجام شود تا اخلالی در نظم ترافیکی این محدوده ایجاد نشود.

میرباقری با بیان اینکه اولویت نخست احداث حلقه حفاظتی کیلومتر صفر تا ۹ است، گفت: در این راستا طی سالیان گذشته مجموعه پل‌ها و تقاطع غیر همسطح شهید سلیمانی و بلوار فرزانگان همسو با رینگ چهارم شهر احداث شده است.

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: بخشی از رینگ به اراضی ارتش در سپاهان شهر مربوط است که به اتوبان شهید دستجردی متصل می‌شود، بنابراین اولویت دوم رینگ حفاظتی از کیلومتر ۴۵ تا ۶۳ به کمربندی شرق اتوبان متصل می‌شود.

وی ادامه داد: ادامه این مسیر نیز به کیلومتر صفر یعنی مجموعه پل‌های شهید سلیمانی می‌رسد، بنابراین با احداث این مسیر ۶۰ درصد رینگ تکمیل می‌شود.

میرباقری با بیان اینکه اولویت سوم حلقه حفاظتی نیز مربوط به شهرستان‌های خمینی از کیلومتر ۲۹ تا ۴۵ است، گفت: از کیلومتر ۶۳ در مجاورت سیتی سنتر تا تقاطع شهید سلیمانی به طول ۱۸ متر نیز در اولویت چهارم قرار دارد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=11663

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.