بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 23 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

0

موافقت با الحاق اراضی در محدوده شهرهای تایباد، دامغان و شهر جدید بهارستان برای اجرای نهضت ملی مسکن

  • کد خبر : 12930
  • 31 آگوست 2023 - 6:17
موافقت با الحاق اراضی در محدوده شهرهای تایباد، دامغان و شهر جدید بهارستان برای اجرای نهضت ملی مسکن
دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران از بررسی ۶ دستور جلسه در هفتمین جلسه شورا برای سال جاری خبر داد.

خسرو دانشجو معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی با اعلام برگزاری هفتمین جلسه شورای‌عالی معماری و شهرسازی در سال جدید از اتخاذ تصمیم این شورا برای ۶ دستور تعیین شده در این شورا خبر داد.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه دستور نخست شورا مربوط به مغایرت اساسی طرح تفصیلی شهر گرگان با طرح جامع بود، گفت: در خصوص مغایرت اساسی شهر گرگان، پیشنهادهای استان در اینباره در ۲۲ بند ارایه و بررسی شد که برخی از آنها مربوط به تعریض عرض معابر و برخی نیز مربوط به تغییر کاربری بود که با برخی از این بندها از جمله تعریض معابر موافقت و با برخی دیگر که مرتبط با تغییر کاربری بود از جمله تغییر کاربری فضای سبز مخالفت شد.

موافقت با الحاق دو قطعه زمین ۳۱ و ۱۲ هکتاری به محدوده شهر تایباد
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از موافقت شورای‌عالی شهرسازی و معماری با الحاق دو قطعه زمین به مساحت ۳۱ هکتار و ۱۲ هکتار به شهر تایباد خبر داد و افزود: مقرر شد تا دو قطعه زمین به مساحت‌های ۳۱ و ۱۲ هکتار برای اجرای نهضت ملی مسکن به شهر تایباد الحاق شود. دلیل این موافقت نیز موقعیت مناسب این دو قطعه زمین و اتصال آنها به محدوده شهر و دسترسی به زیرساخت‌های شهری بود.

الحاق ۳۰ هکتار اراضی به شهر جدید بهارستان
دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران همچنین از موافقت اعضای شورا با الحاق ۳۰ هکتار اراضی به محدوده شهر بهارستان به منظور تولید مسکن و اجرای قانون جهش تولید مسکن خبر داد.

اراضی واقع در محدوده شهری روستای آتشگاه به محدوده روستا افزوده می‌شود
وی گفت: انتزاع بخشی از روستای آتشگاه در مجاورت شهر رشت نیز مورد بررسی قرار گرفت که مقرر شد تا با هدف صیانت از اراضی زراعی داخل محدوده طرح هادی علاوه بر بازنگری طرح، اراضی واقع در محدوده شهری از محدوده شهر خارج و به محدوده روستا افزوده شود.

به گفته دانشجو، این اقدام شورای‌عالی شهرسازی و معماری علاوه بر حفظ اراضی زراعی در پاسخ به درخواست‌های مردمی انجام شد.

۴۵.۵ هکتار اراضی به محدوده شهر دامغان الحاق می‌شود
دانشجو از دیگر موضوعات بررسی شده در هفتمین جلسه شورا را بررسی الحاق دو قطعه زمین به مساحت‌های ۴۵.۵ هکتار و ۱۱۸ هکتار به شهر دامغان عنوان کرد و گفت: اعضای شورای عالی شهرسازی و معماری با الحاق اراضی ۴۵.۵ هکتاری که در اختیار دانشگاه بود برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن به دلیل موقعیت مناسب آن موافقت کردند. اما بنا بر نظر اعضای شورای‌عالی با الحاق ۱۱۸ هکتار از اراضی به محدوده شهر دامغان به دلایلی از جمله انفصال کالبدی قابل توجه از محدوده شهر مخالفت شد.

به گفته دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران، با الحاقی که پیش‌تر در شورای عالی به شهر دامغان انجام شد مجموعا ۹۰ هکتار به شهر دامغان الحاق شده است که این میزان زمین می‌تواند پاسخگوی نیاز آن شهر به مسکن باشد.

موافقت با تبدیل شهر جدید پرنیان به سه شهرک مسکونی
وی همچنین از موافقت شورای‌عالی شهرسازی و معماری با تبدیل شهر جدید پرنیان در استان قم به سه شهرک مسکونی خبر داد و افزود: در خصوص تغییر رویکرد شهرسازی، مقرر شد تا شهر جدید پرنیان در استان قم به سه شهرک تبدیل شود که در این خصوص با نظر استان موافقت شد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=12930

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.