بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 23 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

1

موافقت شورای شهر با واگذاری یک ملک شهرداری تهران به بانک شهر

  • کد خبر : 13375
  • 15 اکتبر 2023 - 12:40
موافقت شورای شهر با واگذاری یک ملک شهرداری تهران به بانک شهر
اعضای شورای شهر تهران با یک فوریت فروش و واگذاری یک ملک شهرداری به بانک شهر برای تسویه بدهی موافقت کردند.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، اعضای شورای شهر تهران صبح امروز یک فوریت لایحه مجوز فروش، واگذاری و انجام معامله یک ملک متعلق به شهرداری تهران را روی میز بررسی قرار دادند و لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصادی شهر تهران در تشریح این لایحه، گفت: در بودجه تکالیفی برای ما در خصوص تسویه بدهی با بانک‌ها مشخص شده است و حالا ما با بانک شهر در این زمینه مذاکره کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه ملکی که برای تسویه بدهی با بانک شهر در نظر گرفتیم در بلوار معلم واقع در منطقه ۱۸ است و وسعت آن بیش از ۴۰۰۰ متر مربع بوده و ارزش ریالی آن ۴۲۰۰ میلیارد تومان تعیین شده، گفت: شورای شهر سقف معامله ما را در تبصره ۱۳، ۳۰۰۰ میلیارد تومان مشخص کرده که این رقم تعیین شده برای این ملک بیش از سقف تعیین شده برای معاملات است و لازم است که از شورای شهر در این خصوص مجوز اخذ شود.

به گزارش نوین شهرساز، اعضای شورای شهر تهران با رأی مثبت خود به یک فوریت لایحه مجوز فروش، واگذاری و انجام معامله یک ملک متعلق به شهرداری تهران موافقت کردند.

تصویب ساختار سازمانی ستاد هماهنگی مشارکت‌های محله‌ای شورای شهر تهران

اعضای شورای اسلامی شهر تهران همچنین در یکصد و هشتاد و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، بررسی ساختار سازمانی ستاد هماهنگی مشارکت‌های محله‌ای شورا را نیز در دستور کار خود داشتند که در همین راستا سید احمد علوی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی این موضوع، از معتمدین محلات برای کاندیداتوری به عنوان ناظرین محلات دعوت به ثبت نام و همکاری کرد.

نهایتا پس از بحث و بررسی اعضای شورای شهر تهران، ساختار سازمانی ستاد هماهنگی مشارکت‌های محله‌ای شورا با حداکثر آراء به تصویب رسید.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=13375

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.