بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 13 June , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

0

طرح ترافیک شهر تهران در یک قدمی تغییرات

  • کد خبر : 13879
  • 06 نوامبر 2023 - 17:39
طرح ترافیک شهر تهران در یک قدمی تغییرات
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پیشنهاداتی برای ایجاد طرح ترافیک جدید داده ایم، گفت: طرح را مکتوب و برای انجام مطالعات کارشناسی به شهرداری ارسال می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار به پیشنهاد جدید شورا در خصوص طرح ترافیک اشاره کرد و گفت: برای کاهش آلودگی هوا و ترافیک پیشنهاد جدیدی در خصوص طرح ترافیک پایتخت داده ایم که قرار است بررسی شود.

وی ادامه داد: روزانه ۳ میلیون اتومبیل فعال در تهران داریم که با پیشنهاد جدیدی که در خصوص طرح ترافیک داریم میزان تردد آنها به یک پنجم کاهش می یابد و شهرداری تهران برای افرادی که کار ضروری داشته و نیاز به تردد در محدوده طرح ترافیک دارند؛ می توانند روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار طرح ترافیک بفروشد.

به گفته آقامیری، در طرح ترافیک جدید که پیشنهاد آن داده شده تاکسی ها و خودروهای اینترنتی می توانند مانند قبل تردد کنند و پنج شنبه و جمعه هم طرح برای همه آزاد خواهد بود.

عضو شورای شهر تهران گفت: در حال بررسی ایجاد محدودیت های برای تردد از روی شماره پلاک ها در رینگ های آلودگی هوا هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم میزان تردد خودورها در محدوده مرکزی را کاهش دادیم ترافیک و آلودگی در این بخش به حداقل می رسد، گفت: ابتدا پایلوت این کار را انجام می دهیم و بعد طرح را به کل شهر تسری می دهیم.

آقامیری گفت: پیشنهادات خود را مکتوب به مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران ارسال کرده ایم و قرار است برای سازمان ترافیک شهر تهران فرستاده  تا مطالعات و اقدامات کارشناسی انجام شود.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=13879

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.