بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024

اخبار ویژه

بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود چرا شهرداران این سه شهر موفق هستند؟ اجرای برنامه‌های جامع برای شهر تهران آراستگی و نظافت شهر تهران اولویت اول معاونت خدمات شهری است

0

چگونه باغ‌های تهران حفظ می‌شوند؟

  • کد خبر : 13957
  • 11 نوامبر 2023 - 18:14
چگونه باغ‌های تهران حفظ می‌شوند؟
«از برج باغ تا خانه باغ؛ اثر قوانین و مقررات شهر بر دگرگونی باغ‌های شهر تهران» عنوان نشستی بود که روز شنبه 13 آبان در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

کارشناسان در این نشست ضمن بررسی روند تاریخی قوانین حوزه شهرسازی در حوزه باغ‌ها به این پرسش‌ها پاسخ دادند که در دوره‌ای که قاعده «برج باغ» در جریان بود، چه تعداد باغ از بین رفتند و بعد از آن در دوره «خانه باغ» چه تعداد باغ حفظ شدند.

مرتضی عاقل منش، مشاور سازمان بوستان‌های شهر تهران در این نشست توضیح داد که همه باغ‌های شهر تهران شناسنامه دارند و آن‌هایی که شناسنامه ندارد در واقع اراضی مشجری هستند که ورود به آن‌ها کار آسانی نیست.

صادق کاشانی، حقوقدان شهری درباره تفاوت‌های حقوق عمومی و حقوق مکتسبه توضیح داد و تاکید کرد که چرا در مواقعی برای برخی از پرونده‌های شهرسازی حقوق مکتسبه ایجاد می‌شود، رضا خیرالدین، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت، درباره راه‌های حفظ فضای سبز توضیح داد و یکی از راه‌کارها را حرکت به سمت درآمد پایدار می‌داند.

او درباره قوانین کشور سوییس که به حفظ باغات و فضای سبز این کشور منجر شده است هم توضیح داد. در ادامه این نشست محمد آزاد، داده‌هایی پژوهشی را شرح داد که توضیح می‌داد که آیا تغییر قانون در ادوار مختلف منجر به حفظ درختان شده است یا نه.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=13957

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.