بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : جمعه, ۱ خرداد , ۱۴۰۵ Friday, 22 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

2

الزام شهرداری تهران به ارتقاء ایمنی معابر و عرصه های عمومی

  • کد خبر : 13963
  • 12 نوامبر 2023 - 8:36
الزام شهرداری تهران به ارتقاء ایمنی معابر و عرصه های عمومی
همزمان با یکصد و نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، یک فوریت الزام شهرداری تهران به ارتقاء ایمنی معابر و عرصه های عمومی با ۱۶ رأی موافق به تصویب رسید.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهر ساز، مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی یک فوریت الزام شهرداری تهران به ارتقاء ایمنی معابر و عرصه های عمومی با بیان اینکه ۲۱ درصد علل سوانح و تصادفات در معابر به دلیل عدم رعایت ایمنی و عدم نصب علائم هشدار دهنده در معابر است، اظهار کرد: متولی خاصی برای نظارت به این حوزه و عملیات عمرانی در معابر وجود ندارد.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ پرونده حقوقی به دادگاه ارسال شده و ۶۵ درصد از پرونده های تشکیل شده با موضوع شکایت شهروندان از شهرداری به دلیل عدم رعایت مقررات در حین اجرای عملیات عمرانی در معابر بوده است.

بابایی با بیان اینکه بهای خدمات اقدامات کارگاهی نیاز به فراهم کردن مقدمات کار در شهرداری دارد، تصریح کرد: این بها می تواند در تحقق درآمد پایدار نیز مؤثر باشد. طبق این طرح می خواهیم شهرداری ملزم به انجام اقدامات لازم شود.

سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورا با بیان اینکه محل خط کشی عبور عابران پیاده با مشکل روبه رو است، یادآور شد: جایی که می دانیم عابر در حال عبور است، باید همزمان با خط کشی، آسفالت نیز ترمیم شود.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=13963

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.