بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024

اخبار ویژه

بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود چرا شهرداران این سه شهر موفق هستند؟ اجرای برنامه‌های جامع برای شهر تهران آراستگی و نظافت شهر تهران اولویت اول معاونت خدمات شهری است

0

اهمیت ساخت در بافت فرسوده

  • کد خبر : 14350
  • 27 نوامبر 2023 - 19:06
اهمیت ساخت در بافت فرسوده
مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی آینده در بافت‌های فرسوده حل شده است. راه تسریع در نوسازی مسکن در این بافت‌ها ارائه تشویق‌های مالی و شهرسازانه است.

مهرداد بذرپاش ـ وزیر راه و شهرسازی – اخیرا بیان کرد: نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده به اندازه ساخت مسکن در طرح نهضت ملی مهم، بلکه مهم‌تر، زودبازده‌تر، اثربخش‌تر و مفید است.در حال حاضر شرکت بازآفرینی شهری ایران، نوسازی یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی واقع در بافت‌های ناکارآمد شهری را در اهداف میان‌مدت خود قرار داده و تا کنون بیش از ۱۶۴ هزار واحد را به مرحله‌ی ساخت رسانده است. آمار نشان می‌دهد اقدامات انجام شده در دوره‌های گذشته برای نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده و حاشیه شهرها کافی نبوده است؛ در حالی که طبق قانون ساماندهی، نوسازی سالیانه ۱۰۰ هزار واحد در دستور کار دولت‌های قبل قرار داشت.

دولت سیزدهم برنامه‌های متنوعی شامل مشوق‌های ۱۹گانه در قالب بسته تشویقی، اعطای سند به حاشیه‌نشینان، پرداخت تسهیلات تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان، اجرای بیش از ۱۲۴۵ پروژه زیربنایی و روبنایی، اصلاح معابر، آسفالت معابر خاکی و اجرای طرح کلید به کلید به منظور محرومیت‌زدایی از محله‌های هدف بازآفرینی شهری که تخمین زده می‌شود ۲۲ میلیون نفر را در خود جای داده هدف‌گذاری کرده است.در طرح «کلید به کلید» که اخیرا در قالب یک بسته‌ تشویقی ابلاع شده ساکنان بافت فرسوده می‌توانند واحد خود را با یک واحد نوساز یا زمین دولتی معاوضه کرده و ۴۰ درصد تخفیف بگیرند.

محمد آیینی ـ مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران – می‌گوید راهبرد دولت سیزدهم، شتاب‌بخشی به نوسازی بافت‌های فرسوده است. برای توسعه شهری در مناطق دارای بافت‌های ناکارآمد سه گونه راهبرد در نظر گرفته شده که در بافت فرسوده میانی سیاست شرکت، نوسازی مساکن فرسوده، در بافت‌های تاریخی بهسازی و مرمت ابنیه و در سکونتگاه‌های غیررسمی ساماندهی است.آیینی خبر داد: در بخش نوسازی واحدهای فرسوده طبق آمار پروانه‌های صادر شده تا کنون بیش از ۱۶۴ هزار واحد به مرحله نوسازی و بهسازی رسیده است. تکمیل ۱۲۴۵ پروژه زمین مانده از دوره‌های گذشته در برنامه قرار دارد که بیش از ۱۰۰۰ پروژه تعیین تکلیف شده است.

مهرداد بذرپاش ـ وزیر راه و شهرسازی – نیز اخیرا بیان کرد: بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی آینده در بافت‌های فرسوده حل شده است. راه تسریع در نوسازی مسکن در این بافت‌ها ارائه تشویق‌های مالی و شهرسازانه است. تلاش می‌کنیم همراهی و سهم بانک‌ها در پرداخت تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده بیشتر شود. کمیسیون‌های ماده (۵) دراستان‌ها نیز در اختیار دارند، هرگونه تشویق شهرسازانه برای نوسازی بافت‌های فرسوده تصویب و ما حمایت می‌کنیم.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=14350

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.