بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : یکشنبه, ۲۶ مهر , ۱۴۰۵ Sunday, 18 October , 2026

اخبار ویژه

آسیب‌های تکایای قبرستان تاریخی تخت فولاد اصفهان در جنگ تحمیلی رمضان، قسمت چهارم: تکیه کازرونی آسیب‌های تکایای قبرستان تاریخی تخت فولاد اصفهان در جنگ تحمیلی رمضان، قسمت سوم: تکیه خوانساری آسیب‌های تکایای قبرستان تاریخی تخت فولاد اصفهان در جنگ تحمیلی رمضان، قسمت دوم: تکیه مادر شاهزاده آسیب‌های تکایای قبرستان تاریخی تخت فولاد اصفهان در جنگ تحمیلی رمضان، قسمت اول: تکیه بابارکن‌الدین کمک های ترامپ؛ جنایت‌های آمریکایی صهیونی علیه میراث فرهنگی ایران، قسمت سوم: باغ موزه چهلستون اصفهان کمک های ترامپ؛ جنایت‌های آمریکایی صهیونی علیه میراث فرهنگی ایران، قسمت دوم: تالار اشرف اصفهان کمک های ترامپ؛ جنایت‌های آمریکایی صهیونی علیه میراث فرهنگی ایران، قسمت اول: عمارت رکیب خانه اصفهان بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت سوم» مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ

♥7

انتقادات شورای شهر درباره مازوت‌سوزی در تهران

  • کد خبر : 14385
  • 28 نوامبر 2023 - 16:11
انتقادات شورای شهر درباره مازوت‌سوزی در تهران
رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هفته گذشته گفته قول نمی‌دهد در فصل زمستان مازوت‌سازی انجام نشود، اظهار کرد: سوال من این است که وظیفه رییس سازمان محیط زیست در این رابطه چیست؟

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، سوده نجفی در یکصد و نود و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هفته گذشته موضوعی را مطرح کرد مبنی بر اینکه قول نمی دهد در فصل زمستان مازوت سازی انجام نشود، اظهار کرد: این موضوع به نوعی شفاف سازی است اما سوال من این است که وظیفه رییس سازمان حفاظت محیط زیست چیست؟ اجرای قانون هوای پاک چه می شود؟ این اظهارات شانه خالی کردن از اجرای قانون و عدم انجام مسئولیت های اصلی سازمان است.

وی افزود: وقتی کسی که مسئولیت اصلی در زمینه آلودگی هوا دارد، چنین اظهاراتی را مطرح می کند، چه انتظاری از دیگر مسئولان باقی می ماند؟ شهروندان بدانند که یکی از دلایل آلودگی هوای شهر تهران در ۶ ماه دوم سال مازوت سوزی و موارد اینگونه است اما متاسفانه به دلیل عملکرد بد شهرداری تهران به ویژه مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی در تبیین این موضوع اولین نهادی که در این روزهای آلودگی هوا مورد انتقاد است مدیریت شهری است و شهروندان خواستار حل این موضوع از سوی مدیریت شهری هستند.

نجفی در ادامه از شهرداری تهران برای بازگشت اضافه برداشت حقوق کارکنان به حساب آنها، تقدیر کرد و خواستار ترمیم حقوق کارکنان شهرداری و پیگیری جدی این موضوع شد.

مهدی چمران  رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: امیدواریم بتوانند قول عدم مازوت سوزی را بدهند و این مازوت در تهران سوزانده نشود؛ گازوئیل استاندارد دنیا ۵۰ ppm است اما گازوئیلی که کامیون ها از آن استفاده می کنند، خود مشکل ساز است و میزان آلایندگی آن به پنج هزار PPM رسیده و مشخص است که این موضوع آلودگی هوا را تشدید می کند. اگر گازوئیل ۵۰۰ ppm به شرکت واحد تحویل می دهند که هیچ اما اگر تحویل نمی دهند، چرا استاندارد آن را به شرکت واحد نمی دهند؟

مهدی چمران با بیان اینکه مازوت سوزی در نیروگاه ها تکذیب شده است، تصریح کرد: قرار بود موتورخانه ها بازسازی شوند و از استانداردها برخوردار باشند، اما این اقدام صورت نمی گیرد و یا برای بنزین اقدامات کافی صورت نگرفته است.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز گفت: مازوت سوزی در نیروگاه های تهران نیز انجام می شود.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=14385

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.