بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024

اخبار ویژه

بافت تاریخی تهران؛ قربانی توسعه‌های نافرجام «روایت دوم» ادامه تخریب بافت تاریخی و ارزشمند ابرکوه فعالیت «دوچرخه‌های اشتراکی» در شهرداری تهران جانمایی ایستگاه‌های شارژ اتوبوس و تاکسی برقی با کمک سامانه اطلاعات مکانی آخرین وضعیت پایه پل میرداماد تهران محل آرامستان جدید تهران نهایی شد ️پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک شهرداری باید حامی محیط زیست باشد الزام به تقویت ساختار HSE در شهرداری ها کارزار ابلاغ و اجرای کلیه صلاحیت‌های رشته شهرسازی موضوع روز شهرسازان ایران مصاحبه اختصاصی با «دکتر شیوا آراسته» درباره پارک قیطریه تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود چرا شهرداران این سه شهر موفق هستند؟ اجرای برنامه‌های جامع برای شهر تهران آراستگی و نظافت شهر تهران اولویت اول معاونت خدمات شهری است

0

ناپایداری شهری مانعی در جهت توسعه شهر تهران

  • کد خبر : 15814
  • 27 ژانویه 2024 - 13:57
ناپایداری شهری مانعی در جهت توسعه شهر تهران
فرونشست، حادثه ای روتین در شهرهای ایران!!!

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، ظهر جمعه ۶ بهمن ۱۴۰۲ در خیابان کارگر حدفاصل میدان قزوین تا چهارراه لشگر دچار فرونشست شد. مهمترین مسئله در ساعات اولیه این حادثه سربرآوردن آثار حمام عمومی متروکه در زیر خیابان کارگر بود.سوال: آیا در زمان ساخت خیابان اطلاعی از این حمام نبوده؟ زیرسازی این خیابان چگونه صورت گرفته است؟امثال این بناها در زیر شهر تهران تا چه زمان استوار خواهند بود؟راهکار مدیریت شهری برای این موضوع چیست؟

این حادثه باب جدیدی از ناپایداری شهری در تهران را افشا می کند. آیا مشخص هست که امثال این ساختمانها چه تعداد و آیا به صورت تک بنا هستند یا بافتی شهری در زیر تهران خفته است؟!

نکته نگران کننده در این موضوع جهل مدیریت و برنامه ریزان شهری نسبت به شهر تهران است، به علت وجود کوه در شرق و شمال تهران و کمبود زمین در جهت توسعه را شاهد هستیم ، تنهاترین گزینه غرب و جنوب تهران است که متاسفانه این توسعه محتمل، بر روی زمینی انجام می شود که مستعد حادثه فرونشست هست ولی مافیای مسکن در ایران سمبه پرزورتری دارند و بنا به منافع شخصی، جان شهروندان را به خطر می اندازند تا جیب های خود را پر کنند.

توسعه تهران به هر شکل می‌تواند مشکلات بزرگ‌تری را در آینده برای شهروندان تهرانی داشته باشد، مدیریت شهری باید در پی سیاست‌های تمرکززدایی از تهران قدم بردارد و در پی مقاوم‌سازی شهری برنامه‌هایی مدون را ترسیم کند. تهران شهر آلودگی‌ها و خطرات شهری باید توسط برنامه‌ریزان شهری متخصص و جوان پیش هدایت شود وچون سیاست‌های گذشته در تهران با شکست مواجه شده است ، باید  برای برون‌رفت از این بحران‌ها موجود ایده‌های جدید در مدیریت و برنامه‌ریزی شهری تهران وارد شود.

تهران در محاصره مدیران نابلد، مافیای زمین و مسکن و سودجویان، نفس‌زنان به آینده مبهم می‌اندیشد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=15814

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.