بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : جمعه, ۱ خرداد , ۱۴۰۵ Friday, 22 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

4

۲۲۶ هزار موتورسیکلت اعمال قانون و ۱۰ هزار و ۵۰۰ دستگاه به پارکینگ منتقل شده است

  • کد خبر : 16048
  • 12 فوریه 2024 - 18:35
۲۲۶ هزار موتورسیکلت اعمال قانون و ۱۰ هزار و ۵۰۰ دستگاه به پارکینگ منتقل شده است
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از پلاک ۴۲ هزار موتورسیکلت در اجرای طرح۱۰ در این مدت رفع اثر صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز؛ سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ درخصوص آمار و ارقام طرح ۱۰ از ابتدا تا کنون گفت:  از هجدهم دی ماه ۱۴۰۲ تا به امروز حدود ۲۲۶ هزار موتورسیکلت در تهران اعمال قانون شده اند.

وی افزود: مطمئنا بیش از این تعداد آمار اعمال قانون، تخلف وجود داشته است اما همکاران بنده این میزان تخلف را دیده و اعمال قانون کرده اند.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: همچنین در این مدت تعداد ۱۰۵۰۰ موتورسیکلت که شامل سه نوع تخلف؛ عبور از محل ممنوع، ناخوانا بودن و مخدوشی پلاک و تردد در خطوط ویژه می شود نیز توسط کفی به پارکینگ ها منتقل شده اند.
سرهنگ مومنی افزود: همچنین ۱۵۰۰۰ دستگاه موتورسیکلت که راکبین آنها تخلفاتی به غیر از سه تخلف ذکر شده بالا داشته اند نیز در این مدت توقیف ساعتی شده اند که این موتورسیکلت ها به مدت ۱ تا ۳ ساعت در اختیار پلیس بوده است. 
وی گفت : از پلاک ۴۲ هزار موتورسیکلت نیز در اجرای طرح در این مدت رفع اثر صورت گرفته است. راکبین این موتورسیکلت ها به هر دلیل و عنوانی پلاک موتورسیکلت خود را پوشش داده بودند که از این پلاک ها توسط همکاران بنده رفع اثر شده است‌.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: ۱۳ هزار دستگاه موتورسیکلت نیز در اجرای این طرح آشکارسازی شده است. بحث خوب دیدن و خوب دیده شدن یکی از اهداف پلیس در این طرح بود چرا که وقتی موتورسواران تردد می کنند خیلی وقت‌ها چراغ های انان خاموش است و با این آشکار سازی توسط وسایل نقلیه دیگر دیده می شوند.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=16048

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.