بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : پنج شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۵ Thursday, 21 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

4

گرمخانه ها آماده پذیرش بی خانمان ها هستند

  • کد خبر : 16313
  • 28 فوریه 2024 - 20:10
گرمخانه ها آماده پذیرش بی خانمان ها هستند
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از پذیرش شبانه روزی بی خانمان ها در گرمخانه ها خبر داد و گفت که در فصول سرد سال مددسراها ۲۴ ساعته آماده پذیرش و خدمت رسانی به این افراد هستند.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، پایتخت نشینان چند روزی است که شاهد بارش برف و باران هستند که براساس پیش بینی‌های سازمان هواشناسی طی روزهای اخیر دمای هوای تهران به ۵ تا ۶ درجه زیر صفر رسیده و برودت هوا در روزهای آتی هم ادامه خواهد داشت.

با توجه به شرایط جوی خدمت رسانی به بی خانمان‌ها و کارتن خواب‌ها در اولویت سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی قرار گرفته و آنطور که احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران عنوان کرد: همزمان با آغاز بارش‌ها در تهران، بیش از ۲ هزار بی‌خانمان در ۲۰ گرمخانه تهران پذیرش شده و خدماتی چون لباس و غذای گرم دریافت کرده‌اند.

علاوه بر نیروهای برف روب خدمات شهری که در آماده باش هستند، گشت‌های حامی شهر هم برای شناسایی و انتقال بی‌خانمان‌ها به مددسراها در سه نوبت مشغول خدمت رسانی هستند.

احمدی صدر تاکید کرد: «در مددسراهای تهران ظرفیت پذیرش ۲۵۰۰ نفر ایجاد شده است و قطعا مانع و کمبودی برای پذیرش و خدمت رسانی به آسیب دیدگان اجتماعی اعم ازکارتن خواب ها، بی خانمان ها و درراه ماندگان وجود ندارد.»علاوه بر مددسراها، شهرداری تهران برای خدمت رسانی مطلوب به بی‌خانمان‌ها، ۲۰ دستگاه اتوبوس تحت عنوان گرمخانه‌های سیار پیش بینی کرده است.

سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در میدان‌های مهم و پرتردد از جمله تجریش، شوش، راه آهن، آزادی و ترمینال‌های مسافربری، مستقر هستند.

بی‌خانمان‌ها شب‌ها از ساعت ۲۰ تا هشت صبح روز بعد در گرمخانه‌های سیار پذیرش و غذای گرم و پتو دریافت می‌کنند و می‌توانند شب‌های سرد را در مکان گرم سپری کنند.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=16313

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.