بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری

بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
بزرگترین مرجع تولید محتوای شهرسازی کشور.اخبار ، منابع تخصصی شهرسازی و معماری
تاریخ : پنج شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۵ Thursday, 21 May , 2026

اخبار ویژه

مسجد جامع هفت شویه، بنا موزه ای فراموش شده در حومه اصفهان منار زیار اصفهان: ایستاده بر فراز تاریخ سکونت‌گاه و پناه‌گاه زیرزمینی ابرکوه؛ اکتشافی شگفت انگیز در کهن شهری باشکوه افتضاح مرمتی پس از تخریب تعمدی سردر بقعه سیدون ابرکوه تشکیل پرونده برای طرفین درگیری ماموان سد معبر شهرداری قزوین گزارش های نگران کننده از وضعیت یخچال های تاریخی ابرکوه تخریب و تجاوز در عرصه و حریم قــلـعـه دخــتـر کــرمـان حفاری غیرمجاز با ماشین آلات سنگین در گورستان تاریخی ساراخاتون ابرکوه قلعه شَهرَسب ابرکوه، هزارتوی خشتی باشکوه روایتی دیگر از تخریب بافت تاریخی ابرکوه بر مزار دکتر فرهاد نظری بافت تاریخی شیراز؛ در حصار حرم شاهچراغ یادی از زنده یاد دکتر فرهاد نظری در برنامه زنده «مان» شبکه چهار سیما کارزار «درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران» منتشر شد. تابلوی شهرساز ممنوع در مسابقه طراحی خانه در خلیج فارس – جزیره بوموسی عملیات اجرائی # توسعه _ غصبی _ حرم حضرت شاهچراغ (ع) در شیراز بدون اخذ هیچ گونه مصوبه‌ای از شورایعالی معماری و شهرسازی آغاز شد. بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت سوم» آب انبار چاله خشتی پیشوای ورامین؛ غرق در رطوبت، به سوی فرونشست حمایت متخصصان شهرسازی از تصدی وزارت راه و شهرسازی توسط خانم فرزانه صادق مالواجرد بافت تاریخی شیراز؛ رو به تخریب و نابودی، حتی پس از ثبت ملی «روایت دوم»

1

آخرین وضعیت پارکینگ زیرسطحی نیایش

  • کد خبر : 16737
  • 14 آوریل 2024 - 18:43
آخرین وضعیت پارکینگ زیرسطحی نیایش
مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران آخرین وضعیت پارکینگ زیرسطحی نیایش را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری نوین شهرساز، مسعود حق‌لطفی، مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ضمن اعلام پیشرفت ۵۵ درصدی پارکینگ زیرسطحی نیایش گفت: پروژه پارکینگ زیرسطحی نیایش پروژه ای خاص و منحصر به فرد است که با استفاده از روش بالا به پایین (Top Down) که در حال حاضر و در نوع خود از مدرن ترین روش های روز مهندسی در دنیا به شمار می رود، توسط این سازمان در حال ساخت است.

وی ادامه داد: از دیگر ویژگی های بارز این پروژه در روش اجرا می توان به کاهش ریسک آسیب رسانی به ساختمان‌ها و سازه‌های مجاور، عدم استفاده از سازه نگهبان و احداث چندین طبقه زیر زمین به صورت همزمان با طبقات روی زمین اشاره کرد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه در این پروژه طبقات منفی ۱ تا منفی ۶ به همراه بخشی از سقف طبقه همکف به اتمام رسیده است، اظهار کرد: تا کنون ۱۱۷ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۳۱ هزار مترمکعب بتن ریزی و ۵۹ هزار مترمربع قالب بندی انجام شده و آرماتور بندی، قالب بندی و بتن ریزی تیر، سقف و دیوار طبقات منفی ۷، ۸ و ۹ در دست انجام است.

پارکینگ زیرسطحی نیایش با گنجایش ۱۲۷۸ خودرو در زمینی به مساحت ۵ هزار و ۶۰۰ مترمربع با زیربنای ۵۲ هزار مترمربع در ۹ طبقه در تراز زیرسطحی و ۲ طبقه تجاری بر روی آن در حال احداث است و بهره برداری از آن موجب افزایش سرانه پارکینگ های عمومی سطح شهر تهران به ویژه در منطقه ۳ خواهد شد. این اتفاق بخشی از مشکل تامین محل پارک خودروهای شهروندان در این محلات به ویژه پردیس سینمایی ملت، بوستان ملت، بیمارستان قلب شهید رجایی و مجموعه های تجاری، اداری خیابان ولیعصر(عج) را برطرف خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://novinshahrsaz.ir/?p=16737

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.